אמא טריה עם שאלות רבות
היי לכולן,
ביום שלישי האחרון ילדתי שתי בנות מתוקות במשקלים מהממים (כ- 2.700 כל אחת. שבוע 38+1) והצטרפתי רשמית למועדון התאומים
נכון להיום אני משלבת בין הנקה, שאיבה ותמ"ל. הבעיה היא שהבנות לא כל כך מצליחות לינוק (יש חשש ללשון קשורה, יש לנו היום תור לרופא מומחה) אז כרגע אני מתמקדת בעיקר בחלב השאוב ובתמ"ל.
בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות ואשמח לשמוע את דעתכן ...
1. כמה זמן ניתן להשאיר חלב אם בחוץ (חדר מחומם)? כי אני כל פעם שואבת ונותנת לאחת הבנות זמן קצר יחסית לאחר מכן, אבל לעיתים זה לוקח איזה שעתיים-שלוש.
2. אם אני מכניסה את החלב למקרר, איך מחממים אותו לאחר מכן?
3. האם אני יכולה להוסיף חלב שאוב טרי לחלב שהיה בקירור במקרר?
4. אם אני מוציאה חלב מקירור ומוסיפה לו חלב שאוב טרי - לעשות את זה אחרי החימום של החלב המקורר?
5. הקפאת חלב - רק במקרים של עודף חלב?
בנוסף - האם אתן מקפידות על הפרדה מוחלטת של בקבוקים בין הילדים? אם נשאר קצת חלב אם בבקבוק, ניתן להעביר אותו לבקבוק אחר ולתת לילד השני?
נראה לי שזהו
מצטערת על ההפגזה והמון המון תודה על העזרה...
היי לכולן,
ביום שלישי האחרון ילדתי שתי בנות מתוקות במשקלים מהממים (כ- 2.700 כל אחת. שבוע 38+1) והצטרפתי רשמית למועדון התאומים
בכל אופן, יש לי כמה שאלות טכניות ואשמח לשמוע את דעתכן ...
1. כמה זמן ניתן להשאיר חלב אם בחוץ (חדר מחומם)? כי אני כל פעם שואבת ונותנת לאחת הבנות זמן קצר יחסית לאחר מכן, אבל לעיתים זה לוקח איזה שעתיים-שלוש.
2. אם אני מכניסה את החלב למקרר, איך מחממים אותו לאחר מכן?
3. האם אני יכולה להוסיף חלב שאוב טרי לחלב שהיה בקירור במקרר?
4. אם אני מוציאה חלב מקירור ומוסיפה לו חלב שאוב טרי - לעשות את זה אחרי החימום של החלב המקורר?
5. הקפאת חלב - רק במקרים של עודף חלב?
בנוסף - האם אתן מקפידות על הפרדה מוחלטת של בקבוקים בין הילדים? אם נשאר קצת חלב אם בבקבוק, ניתן להעביר אותו לבקבוק אחר ולתת לילד השני?
נראה לי שזהו
מצטערת על ההפגזה והמון המון תודה על העזרה...