אמא יוצאת לדייט:)

איפהאת

New member
אמא יוצאת לדייט:)

היי כולם. הייתי פעילה פה לפני הרבה שנים
אני לא מזהה כמעט אף אחד, אז נעים להכיר:)
(אני בניק שונה, אז הייתי פה עם זוגתי)
אחרי זוגיות רבת שנים שהניבה ילדה מקסימה (עכשיו בהורות משותפת) ועוד זוגיות בת שנתיים, מצאתי את עצמי לבד
זה לא טרי, לקחתי לי את הזמן להתגבר ולחזור להנות מהלבד שלי. אני כבר לא נהנת יותר בכלל. מזמן.
אבל איפה מוצאים בת זוג לזוגיות רצינית עם עתיד של הרחבת משפחה?
אני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת. אני בנוייה לזוגיות.
ניסיתי בשידייט וגברת, אבל הרבה מאד התעסקות עם כמעט כלום תוצאות, מצאתי את החוויה הזו ממש מדכאת.
נראה שאלו לא מקומות שמחבקים מי שמחפשת קשר רציני ויש לה כבר ילדה
למרות שיש שם בעיקר בארון....זוגות סקרנים....סטוצים....וזה לא מה שאני מחפשת ממש לא נואשתי מהחיפושים שם לגמרי, אמשיך למרות התוצאות הלא ממש קיימות....
אני לא יכולה להתנדב באירועים גאוותיים, יש לי עסק וילדה....ולא ממש יוצא לי להכיר אותה בסופר או בתחנת האוטובוס

אולי משהיא כאן יכולה לזרוק רעיון? לתת עצה?

להתחיל לבוא לאירועים המשפחתיים

של הורים גאים עם ילדיהם? כל תקופה יש מפגש שמפורסם גם בפורום וזה יכול להיות מצע טוב להיכרות חברתית.

אגב, יש לי כמה חברות שפגשו בת זוג לטווח ארוך דרך האינטרנט, כולל חברה עם ילד. זה לקח זמן והרבה דייטים, אבל בסוף זה קרה

ברוכה השבה

כשקראתי את ההודעה שלך הדבר הראשון שרציתי להציע לך הוא להתנדב בארגון קהילתי. את כותבת שאין לך זמן לזה, אבל יש הרבה ארגונים שישמחו להתנדבות חד פעמית או בפרופיל מאוד נמוך. בעיני זו דרך מעולה להכיר נשים. גם אני בכלל לא מתחברת להכרות וירטואלית, למרות שאני יודעת שיש כאלו שזה מצליח להן.

איפה את גרה? לאחרונה התחילה מגמה כזו של אירועים קהילתיים גם בפריפריה ולא רק בת"א. מציעה להיעזר בפייסבוק לצורך העניין, אני רואה מיליון הזמנות לאינספור אירועים מגוונים.

ובכל מקרה שיהיה בהצלחה במציאת הזוגיות המתאימה
.

לחזור לשידייט

(גברת לא מספיק פופלארי לדעתי)

90% מהלסביות הפנויות רשומות בלסביות (וה 10% האחרות משקרות, בפרפראזה על הבדיחה הידועה)

יש שם מגוון של כל מיני נשים- צעירות מבוגרות רציניות הזויות עם בלי משפחה בתוך מחוץ לארון

וכן החיפוש הוא לא נעים (לפעמים בעצם הוא כן נעים
) אבל אני מכירה לא מעט זוגות שהכירו שם. בכל מקרה זה מקום טוב לחדד בו את מה שאת רוצה ומי שאת, וכן זה כולל לעיתים גם מפגשים הזוים או דחיות לא נעימות, אין מה לעשות.

לפעמים אפשר להכיר גם דרך השידייט מישהי שלא מצליחה כשידוך אך הופכת לחברה 'סתם', וגם זה מרחיב את המעגל החברתי.

שיטת הכרות נוספת- שידוכים על ידי חברות.

שבליבי

New member
בהצלחה

לכל אחת יש את הדרכים שלה למצוא אהבה

אני לא מתחברת כל כך לחיפוש המוכוון בעזרת שידייט ובכלל בסצנת הדייטים.
אין לדעת איפה ומתי תכירי אותה אבל כדי להגדיל הסתברות שזה יקרה בקרוב, אני בעד להגדיל מעגלי הכרות,
כדאי ללכת לפעילויות של הקן והינשופה, להיות פעילה בפייסבוק בקבוצות שם - יש קבוצת הורות הומולסבית, יש קבוצת הכרויות, מידע על מסיבות

והכי חשוב לשמור על לב פתוח לכולן, כי הדברים הכי מקסימים ומרגשים בעולם יכולים להיות מחוץ לאזור הנוחות המתעתע, התחום בצ'ק-בוקסים של העדפות.

בהצלחה

למעלה