אמא יוצאת לדייט
היי כולם. הייתי פעילה פה לפני הרבה שנים
אני לא מזהה כמעט אף אחד, אז נעים להכיר
(אני בניק שונה, אז הייתי פה עם זוגתי)
אחרי זוגיות רבת שנים שהניבה ילדה מקסימה (עכשיו בהורות משותפת) ועוד זוגיות בת שנתיים, מצאתי את עצמי לבד
זה לא טרי, לקחתי לי את הזמן להתגבר ולחזור להנות מהלבד שלי. אני כבר לא נהנת יותר בכלל. מזמן.
אבל איפה מוצאים בת זוג לזוגיות רצינית עם עתיד של הרחבת משפחה?
אני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת. אני בנוייה לזוגיות.
ניסיתי בשידייט וגברת, אבל הרבה מאד התעסקות עם כמעט כלום תוצאות, מצאתי את החוויה הזו ממש מדכאת.
נראה שאלו לא מקומות שמחבקים מי שמחפשת קשר רציני ויש לה כבר ילדה
למרות שיש שם בעיקר בארון....זוגות סקרנים....סטוצים....וזה לא מה שאני מחפשת ממש לא נואשתי מהחיפושים שם לגמרי, אמשיך למרות התוצאות הלא ממש קיימות....
אני לא יכולה להתנדב באירועים גאוותיים, יש לי עסק וילדה....ולא ממש יוצא לי להכיר אותה בסופר או בתחנת האוטובוס
אולי משהיא כאן יכולה לזרוק רעיון? לתת עצה?
היי כולם. הייתי פעילה פה לפני הרבה שנים
אני לא מזהה כמעט אף אחד, אז נעים להכיר
(אני בניק שונה, אז הייתי פה עם זוגתי)
אחרי זוגיות רבת שנים שהניבה ילדה מקסימה (עכשיו בהורות משותפת) ועוד זוגיות בת שנתיים, מצאתי את עצמי לבד
זה לא טרי, לקחתי לי את הזמן להתגבר ולחזור להנות מהלבד שלי. אני כבר לא נהנת יותר בכלל. מזמן.
אבל איפה מוצאים בת זוג לזוגיות רצינית עם עתיד של הרחבת משפחה?
אני רוצה לאהוב ולהיות נאהבת. אני בנוייה לזוגיות.
ניסיתי בשידייט וגברת, אבל הרבה מאד התעסקות עם כמעט כלום תוצאות, מצאתי את החוויה הזו ממש מדכאת.
נראה שאלו לא מקומות שמחבקים מי שמחפשת קשר רציני ויש לה כבר ילדה
למרות שיש שם בעיקר בארון....זוגות סקרנים....סטוצים....וזה לא מה שאני מחפשת ממש לא נואשתי מהחיפושים שם לגמרי, אמשיך למרות התוצאות הלא ממש קיימות....
אני לא יכולה להתנדב באירועים גאוותיים, יש לי עסק וילדה....ולא ממש יוצא לי להכיר אותה בסופר או בתחנת האוטובוס
אולי משהיא כאן יכולה לזרוק רעיון? לתת עצה?