אמא יקרה לי, יקרה - שירשור ל - א מ א

Sודית

New member
אמא יקרה לי, יקרה - שירשור ל - א מ א

שירשור לכבוד אמא.....שירשור לכבוד כל האמהות רעיון שעלה בי עכשיו, אחרי שחזרתי עצובה נורא מהבלוג של פנו. נזכרתי גם אני באימי ובדברים הקטנים גדולים שחוויתי איתה וגעגעתי נורא. חזרתי עצובה נורא מהבלוג שלך, פנו, קראתי הכל והרגשתי איתך. כל כך אמיתי כתבת, כל כך מרגש, כל כך בת אוהבת של אמא שאיננה. וחשבתי שאולי נקדיש כולנו שירשור הוקרה לאמהות שלנו.....

עצוב10

New member
למניעת עצב

אמא יש רק אחת, כבר אמרו את זה? אמא תעשה כל תתן הכל ותקריב מעצה הכל אמא זה אדם מיוחד, שחושב עלייך יותר מאחרים, חושבת מה קורה איתך, האם טוב או רע לך,אמא זה מישהי שתבין אותך הייטב אם את בצער, אמא תגיד לך משהו חמים ואנושי, אמא זה משהו מיוחד, לאמא אין תחליפים,וטוב שהמציאו דבר כזה שנקרא- אמא

אמא אחת ויחידה

אז האם נכון שאמא יש רק אחת בחיים? קמתי בעייני דמעות חושבת עלייך אישה מקסימה שהגורל לא היה לצידך ורק סבלת בחייך כמה שהשנים יחלפו להם תמיד אחשוב עלייך גם עם פיספסתי את ההזדמנות להכירך את בליבי ובמחשבותיי תמיד תהיי הדלקתי לך היום נר גם שזה לא התאריך לכך אוהבת`ך המון וליבי כואב עדיין היי שלום אימי הביולוגית שלי ז"ל
כל הזכיות שמורות ©

TJ

New member
אמא יש רק אחת, כבר אמרו את זה?

בוודאי. בכל פעם שאמי מנוחתה עדן הייתה אומרת לי לקחת שתי קלמנטינות מהמקרר ואני הייתי פותח ולא היו שתיים, הייתי אומר לה.

Sודית

New member
כבר אמרו.... וממש קודם עצוב10 אפילו כתב

וגם....אם תהיה קצת יותר רציני בטוח נשמע דברים הרבה יותר נוגעים....מספיק לשמור הכל בבטן......תוציא קצת לכאן. אז מה היית אומר לה? אמא אין שתיים ?

Sודית

New member
תודה....כן, אמא יש רק אחת

ונורא עצוב שכבר אין......יפה כתבת. אני לא יודעת אם תמיד ידענו להעריך באמת את אמא. אני חושבת שקיבלנו את כל מה שעשתה כמובן מאליו, לא? וכמו ברוב המקרים, רק כאשר כבר אין.....נזכרים איך היה.

Sודית

New member
מא יקרה - חוזליטו - אך איך הוא שר את זה

עושה לי צמרמורות..... אה יידיש אה מאמא.....הולכת לחפש.....

Sודית

New member
וכך כתבתי לך אמא.....אחרי שהלכת.....

א מ א מאת: Sודיתו 23/08/02 | 12:50 אלו מילים יתאימו לתאר, את הכלום שנשאר... אחרי שהלכת...??? אלו דמעות ימחו, את הכאב שנולד בעת שעזבת...??? מאַין אשאב את הכח, לעמוד מול האין שנותר?? למי אפנה בעתיד?? את מי אשאל?? למי אומר?? רציתי עוד פעם אחת... לאמר... א מ א...לפני שנגמר. היית לנו נווה במדבר... עמוד התווך של כולם. יפה, חזקה וחכמה.... תמיד היית לנו שם... האחת והיחידה... הלכת והותרת חלל, ריקנות מכאיבה... אין גדול ונורא, היית לנו אמא, שאין עוד כמותה. היי שלום אמא יקרה... נוחי את מנוחתך... נותרנו כאן בכאב, לעד נאהב ונזכור אותך, לנצח נישא אותך בלב. סודית, אוהבת וכואבת.

מרגש סודה, מתחבר כל כך עם כל מה שעובר עלי

ומה שאני מרגישה... תודה שהבאת. }{

למעלה