אמא יקרה

ש ק ד ב ת

New member
אמא יקרה../images/Emo141.gif

זוהי תמונה של חתולתי וגורה,לפני מספר ימים בגינה. למי שאינו רואה מה כתוב בצד התמונה: "יש אמהות טובות יותר ויש אמהות טובות פחות הלוואי ולכל אחד בעולם היה אמא מגוננת כמו זאת". המשך יום נעים לכולכם,
שקד

גלי®

New member
שקדי חמודה , אינך יודעת כמה קשה

למצוא את שביל הזהב , בין להיות "אמא מגוננת" ל"אמא מגבילה וחונקת" ... אבל בדבר אחד צדקת : החתולה שלך היא באמת אמא טובה !!! (רואים לפי המצב של הגור ....)

ש ק ד ב ת

New member
איזה אורחת קפצה לביקור

מה קורה גלוש?! כבר התגעגתי אלייך ולהודעות שלך.. אני מקווה שהכל תקין אצלך ואצל שלי. בקשר לתמונה, זה אכן נכון מה שאמרת כי מצב אחד אפשר להיות יותר מדי מגוניים וחונקים, אבל מצד שאני אפשר גם שזה יחסר. יש הרואים בתמונה זו כאמא מאיימת,מפחידה,ודווקא שאינה מגוננת. אך מדובר באם ובנה,ויש בינהם הרבה מאוד אהבה,ייתכן ואני לא צלמת מספיק טובה,ולכן לא הצלחתי להעביר את התחושה. אבל בתור מי שישבה מולם שעות אחדות וצפתה בהם, אני יכולה להעיד שהאמא הזאת מאוד אוהבת את בנה,ששיגע אותה,קפץ עליה ונשך אותה. ובתגובה קיבל רק ליקוקים

גלי®

New member
איזו אורחת ? אני קוראת יומיום את מה

שאתם כותבים , רק שלא תמיד יש לי את הכוח לענות ולהגיב .... שלי ? הורסת אותי לגמרי .... אני כבר מתכננת פעולת תגובה על התעודה ה"מצוינת" שאמורה להגיע ... מה עושים כשילד שלך מאכזב אותך ? (זה לא שיש לי ציפיות גבוהות ממנה - ממש לא ... אבל אפילו ת´מינימליות היא לא מגשימה ... )

למעלה