אמא יש רק אחת !!!!!!!!!!!!

אוגי פה

New member
אמא יש רק אחת !!!!!!!!!!!!

‎ ‏שלום אמא, אני יכולה להשאיר את הילדים אצלך הלילה? ‎ ‏את יוצאת ? ‎ ‏כן ‎ ‏עם מי ? ‎ ‏עם ידיד ‎ ‏אני לא יודעת למה נפרדת מבעלך, הוא כזה אדם טוב. ‎ ‏אני לא נפרדתי, הוא נפרד. ‎ ‏את אפשרת לו להפרד ועכשיו את מסתובבת לך עם כל אחד. ‎ ‏אני לא מסתובבת עם כל אחד, אני יכולה להשאיר לך את הילדים ? ‎ ‏אני אף פעם לא השארתי אתכם בשביל לצאת עם מישהו מלבד אבא שלך. ‎ ‏יש הרבה דברים שאת עשית ואני לא עושה. ‎ ‏מה את רוצה להגיד לי עם זה ? ‎ ‏שום דבר, רק רוצה לדעת אם אני יכולה להשאיר לך את הילדים. ‎ ‏את נשארת לישון אצלו ? מה יגיד בעלך אם ידע ? ‎ ‏בעלי לשעבר !!! אני לא חושבת שזה ידאיג אותו, מהיום שנפרד ממני בטח לא ישן אף לילה לבד. ‎ ‏אז את נשארת לישון אצל הבטלן הזה ? ‎ ‏הוא לא בטלן !!!! ‎ ‏גבר שיוצא עם גרושה אמא לילדים הוא בטלן ופרזיט. ‎ ‏אני לא רוצה להתווכח, להביא לך את הילדים או לא ? ‎ ‏מסכנים הילדים, עם אמא כזאת !!!! ‎ ‏כזאת איך ? ‎ ‏עם ציפורים בראש, בגלל זה עזב אותך בעלך !!! ‎ ‏די !!! ‎ ‏ובנוסף את צועקת עלי, את בודאי גם צועקת על הבטלן הזה שאיתו את יוצאת. ‎ ‏עכשיו את דואגת לבטלן ?? ‎ ‏ראית שהוא בטלן ? מייד שמתי לב לזה. ‎ ‏שלום !!!! ‎ ‏חכי, אל תנתקי, באיזו שעה את מביאה לי את הילדים ??? ‎ ‏לא אביא אותם, אני לא יוצאת. ‎ ‏אם את אף פעם לא יוצאת, איך את חושבת לשקם את חייך ?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עמממממממממהההההההההההההההההההה

tairon

New member
חחחחחחחחחחחח אוגיון....

שושנה שושנה שושנה .... תגיד לי.. זו החמה שלך?.? אי אי אי... ענק

Mוניk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוגיייייייייי

מי יכול עלייך מי מייייי חחחחחחחחחחחחחחחח גנובבבבבבב מאמי
סה ביטח אמא פולנייייייייא´ מוניק

למעלה