אמא יש רק אחת!!!!!!!

אבא גאה

New member
אמא יש רק אחת!!!!!!!

(לי לפחות) ויש לי גם אבא ושניהם באים לבקר אותנו...
ואנחנו שמחים ומתרגשים. וההורים באים בכזאת ספונטניות נפלאה.... איזה כיף לנו!!!!

Freeda

New member
חיבוקים

הם רוצים להרגיש משפחה ברוכת נכד
איזה כיף הביחד חיבוקים יערה

כל הכבוד להם!!!

תמיד אמרתי שהם מקסימים... אבל עכשיו אני יודעת שהם מ-מ-ש נהדרים !!! מתי הם נוסעים? אפשר להעמיס עליהם חבילות???

אבא גאה

New member
בטח שנהדרים

ובטח שאפשר להעמיס עליהם חבילות (בהנחה שהחבילות מיועדות אלינו ולא שאת עובדת בשירות הדואר הקנדי
) ועכשיו שאלה לכולם: על אילו קלטות וידאו / DVD בעברית אתם ממליצים שיקנו לנו? אושר נורא נהנה להאזין לשירים בעברית באוטו (פסטי פסטי פסטיגל - בוא איתי לפסטיגל) ונורא אוהב לראות מופעים מרהיבים בטלויזיה....האם יש DVD כאלו? מה אתם אומרים? אם תתנו לי שם אמיתי ומי הוציא את הDVD אוכל לבקש מהורי לקנות לי בדיוק את זה ואז אושר יהיה מאושר וכשאושר מאושר גם אנחנו מאושרים.

Freeda

New member
../images/Emo8.gif רק הצעירים יודעים

באחת מנסיעותי לאנגליה קיבלתי מטלה מבני - אז בן 16 - להביא לו דיסקים "הכי לוהטים שיש". מייד פסלתי עצמי מלבחור. ברח' אוקספורד בלונדון נכנסתי לחנות הכי גדולה הכי רועשת והצגתי לבעל החנות את הדילמה וחוסר האונים שלי. מיד הוא העביר את השרביט לעובד שלו, בן 16, עם כרבולת ירוקה ועגילי פיל והצעיר המתוק הזה שאל שלוש שאלות ובחר עבורי 3 דיסקים. ההצלחה היתה מהממת ויוקרתי הרמוסה
עלתה פלאים. הצעתי המעשית - בקשו מההורים להלוות מהשכנים ילד בן גילו של אושר, ולהיעזר בו לבחירה. מה אנחנו כבר מבינים בגילנו המופלג ?
חיבוקים יערה אגב, כשבני הבכור היה בן 3 הוא שאל אותי ברצינות "אבא, אתה מפוגר ?"

את גדולה!!!!

אני בערך באותו הגיל, ביקשתי מהוריי אותה הבקשה בדיוק... הם שבו לארץ, אחרי שהעמיקו חקר בחנויות התקליטים (טרם הפציעו אז הדיסקים...) , ובאמתחתם שני תקליטים של... דני קיי לילדים
גם אני רציתי לשאול : "תגידו, אתם מפוגרים?" אבל הייתי "מחונכת"
מדיי .

על פי הצעתה של יערה -

התייעצתי כאן עם בני הגיל המתאים. ההמלצות כדלקמן: -פים פם פה -ספר הג'ונגל -חתולים בצמרת -עוץ לי גוץ לי (הכי שווה לדעת אמא) -שטוזים -סבא טוביה (קונצנזוס כללי!)

למעלה