אמא יש רק...

nightroll

New member
אמא יש רק...

אמא יש רק אחת  שלום אמא, אני יכולה להשאיר את הילדים אצלך הלילה ?  את יוצאת ?  כן  עם מי ?  עם ידיד  אני לא יודעת למה נפרדת מבעלך, הוא כזה אדם טוב.  אני לא נפרדתי, הוא נפרד.  את אפשרת לו להפרד ועכשיו את מסתובבת לך עם כל אחד.  אני לא מסתובבת עם כל אחד, אני יכולה להשאיר לך את הילדים ?  אני אף פעם לא השארתי אתכם בשביל לצאת עם מישהו מלבד אבא שלך.  יש הרבה דברים שאת עשית ואני לא עושה.  מה את רוצה להגיד לי עם זה ?  שום דבר, רק רוצה לדעת אם אני יכולה להשאיר לך את הילדים.  את נשארת לישון אצלו ? מה יגיד בעלך אם ידע ?  בעלי לשעבר !!! אני לא חושבת שזה ידאיג אותו, מהיום שנפרד ממני בטח לא ישן אף לילה לבד.  אז את נשארת לישון אצל הבטלן הזה ?  הוא לא בטלן !!!!  גבר שיוצא עם גרושה אמא לילדים הוא בטלן ופרזיט.  אני לא רוצה להתווכח, להביא לך את הילדים או לא ?  מסכנים הילדים, עם אמא כזאת !!!!  כזאת איך ?  עם ציפורים בראש, בגלל זה עזב אותך בעלך !!!  די !!!  ובנוסף את צועקת עלי, את בודאי גם צועקת על הבטלן הזה שאיתו את יוצאת.  עכשיו את דואגת לבטלן ??  ראית שהוא בטלן ? מייד שמתי לב לזה.  שלום !!!!  חכי, אל תנתקי, באיזו שעה את מביאה לי את הילדים ???  לא אביא אותם, אני לא יוצאת.  אם את אף פעם לא יוצאת, איך את חושבת לשקם את חייך ?

niva99

New member
ואוו איזו אמא-תני לי לנחש

היא בטח פולניה... זה מסביר את הכל. תמסרי לה בשמי-שבעלה בטוח יגיע לגן עדן וכשתשאל אותך :למה?תגידי לה שגיהנום יש לו כבר כאן. בכנות ?קבלי תנחומי על "ההגרלה"שהגרלת בגלגול הזה, נקווה שלהבא תצליחי יותר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif גדול ../images/Emo70.gif

נייטרול, חייכת לי את הבוקר !!!

למעלה