אמא לא מפסיקה להדהים

ענתי44

New member
אמא לא מפסיקה להדהים

אתמול, חל יום ההולדת של הדודה שלי, אחות של אמא. בערב אמרתי לאמא שלאחותה יש יום הולדת והיא ביקשה לברך אותה. ושאלה בת כמה היא, אז הכרתי לאמא שהיא צעירה ממנה בשבע שנים. שאלתי, ומבלי לקבל תשובה אם את בת 81 בת כמה אחותך?", ואיך שהשאלה נזרקה לחלל האויר תפסתי את הראש, כי איך שואלים חולה אלצהיימר שלא מצליח לענות על שאלות כאלה במבחן המנטל. אז התחלתי לענות ואמא פתאום ענתה 74 הייתי בהלם. התקשרתי ולפני שנתתי לה לדבר סיפרתי שאמא אמרה את הגיל. אבל עד אז היא כבר שכחה את התשובה ולא ידעה לענות אבל בירכה גם בירכה. המוח האנושי ונפלאותיו
שבוע טוב והכי חשוב תרבחו ותסעדו לכל חוגגי המימונה.

ענתי יקרה

אכן לא מפסיקה להדהים אפילו אם זה רגעי אנחנו נתפסים בכל.
אבא שלי אמר לנו לפני כמה ימים : "אמא יודעת הכל! אני אומר לה הכל!..." הוא לא סיים את המשפט ואנחנו התגלגלנו מצחוק
ואמרנו לו: " יופי והיא שוכחת אחרי דקה"
אחרי הצחוק היתה צביטה קטנה בלב.... אבל גם לצחוק זה "בריא"

ענתי44

New member
אלצהיימר זה דבר מצחיק

כבר סיפרתי כאן לא אחת על מקרים מצחיקים שהאלצהיימר גרם. כמו הפעם שהגענו למיון, אמא היתה מבולבלת פחד. רופא צעיר עולה חדש שואל אותה שאלות התמצאות. הוא שואל את אמא מי ראש הממשלה ואמא משיבה "דוד בן גוריון, אתה לא יודע?" הרופא שידע שזה לא ראש הממשלה המכהן, לא חושבת שידע מי זה הבן גוריון הזה ואותי זה הצחיק. הוא הוסיף ושאל את אמא למצבה. והיא ענתה שהיא רווקה בת 46 וכשהרופא שאל על ילדים אמא חייכה אליו חיוך ממזרי ונופפה באצבע לאזהרה " דוקטור תתבייש איך יהיו לי ילדים אם אני רווקה" ואז הוא שאל אותה מי אני? ואמא עונה לו " זו ענתי, הבת הקטנה שלי" כאן כבר לא התאפקתי ויצאתי למסדרון והאנשים לא ידעו אם אני בוכה או צוחקת....
גם היום אני מרבה להצחיק את אמא והיא צוחקת ואומרת לי "צחוק יפה לבריאות" שרק נהיה בריאים.

ענתי, אני מקווה שאת

מתעדת את כל "ההברקות" של אימא א', כבר כתבתי לא פעם אין עליה!!!!!!!!!!

חיבוק ענק ממני,
לך ולאימא.
ניצה.

ענתי יקרה, היא ממשיכה להדהים אותי

כבר אמרתי לך שלאמא שלך יש אלצהיימר מזן מיוחד , רק שלה.
היא מחליטה מה לדעת ומה לא לדעת ומתי. זה היה ראוי למחקר!!!
מקווה שאת מרגישה טוב והחיים חזרו למתכונת הרגילה אחרי הפסח
אוהבת, נשיקות, טובה

lotaria

Well-known member
ענתי44.זה מה שקורה לי עם אמא. היא פתאום א

אומרת משהו שמפתיע אותי ואת אבא איך היא שולפת את זה.אחרי דקותיים שכחה מה אמרה.:))

ענתי44

New member
הזכרון בטווח המיידי נמחק

ולכן הם שוכחים מה שקרה עכשיו. והאמת שזה יוצר מצבים מבדחים ולנו , נותר לחשוק שיניים, קצת לצחוק ולהמשיך הלאה.

למעלה