אמא לב אטום

malolds

New member
אמא לב אטום

לגבי אמא לב אטום, אני חושב שזה האלבום הכי מפוקפק של פינק פלויד, חצי אוהבים, חצי לא מבינים. אז אני רוצה לספר סיפור קצר איך מצאו את השם של האלבום, שאין לו ממש הקשר לנאמר בו לדעתי. אז ככה, ווטרס וגילמור ישבו בטאלק-שואו בריטי ושאלו אותם "מה יהיה השם של האלבום החדש שלכם" וווטרס ריפרף בעיתון היומי וראו מודעה על אמא שהשתילו לה לב עם שעון אטומי... ולגבי העטיפה... פינק פלויד רצו עטיפה פשוטה, עממית ככל שיכול להיות לכן הם(לא ממש הם... אלא מפיקי העטיפה שלהם) יצאו לטבע וצילמו את הפרה הראשונה שראו. לגבי הרעיון? אין לי מושג! למישהו יש מושג מה הסיפור/רעיון של האלבום המדהים מבחינה לירית ומוזיקלית הזה.. ומה לגביכם? אתם אלא שאוהבים אותו או לא מבינים אותו?

meandmeandme

New member
אמא לב אטום...

אלבום מיוחד במינו, אני באמת לא חושב שקיים עוד אלבום מסוג כזה. למרות שלעתים לא מעריכים את האבלום הזה כפי שבאמת צריכים להעריך אותו יש אנשים שמעריכים אותו כמו שבאמת מגיע לו. למרות שזה לא אלבום שאני אוהב בצורה מטורפת אני שם את כבודו במקומו. אלבום זה מכיל יצירה נפלאה בעלת שישה חלקים שביחד שווים 24 דקות של מוסיקה מושקעת, מחושבת, מהפנטת, מרגשת, ובקיצור מדהימה. הכבוד שאני רוכש לקטע הזה כמעט אין סופי, והכבוד שאני רוכש ללהקה שהרכיבה אותו (ולרון ג´סין) עוד יותר אין סופי. המחשבה של להקה, יחסית חובבנית בתקופה, בשנות השבעים המוקדמות שמצליחה להרכיב קטע שונה, מיוחד ובעיקר ארוך ולגרום לו באמת להשמע טוב. קטע שמכיל הרכב סימפוני, כמה מקלות ובינהם גיטרות תופים קלידים ובס הוא בהחלט קטע מיוחד, קטע נדיר, שבאמת עושה כבוד לפינק פלויד ולג´סין.

malolds

New member
מכיר אותך...

אני Dark Sider, באייסיקיו... דרך אגב מה עם הדיסק שלי?

Yael Floyd

New member
הבנתי את זה אחר כך..בכל זאת בהתחלה

התחלתי לחשוב "יש מישהו שקוראים לו באס...?" <כן, יעל ילדה מוגבלת
>

למעלה