אמא"לה..

beautifull rose

New member
אמא"לה.. ../images/Emo5.gif

יהיה לי בקרוב ראיון עבודה ןאני משותקת מפחד....
ישבתי תקופה די ארוכה של כמה חודשים טובים בבית,ואני מתה מפחד לחזור לעולם העבודה אפילו שאני מאוד רוצה בזה... הלב שלי הולם בחוזקה ואני כולי רועדת וסמוקה איך להתמודד עם זה.? זה נורמלי להרגיש כך? אולי הבעיה שלי היא שאני שונאת שינויים... אוף איזה באסה חשבתי שאני יותר חזקה....

בוזיקית

New member
הי חמודה! כל כך מבינה אותך...

מה שאני מציעה לך: הכיני רשימה של דברים שאת עשויה להשאל עליהם. אם יש לך חברה או מטפלת נסי לשחק משחק תפקידים. חשוב שגם תתחלפו ושאת תהיי בצד של הבוס, וככה תתפסי בטחון. כשאת יושבת בתפקיד הבוס, רצוי שתשבי על כסא מנהלים או לדמיין שאת יושבת על כסא כזה. את יכולה גם לתרגל מול המראה. אל תחששי להיות את עצמך. ותקחי אפילו משהו קל להרגעה לפני. הכי חשוב לדעתי להיות מוכנה ובקיאה בחומר. עוד דבר שעשוי לעזור: כשאת כבר בראיון, תחשבי שהבוס הוא דמות מצחיקה מסרט מצויר, העיקר שתראי שהוא לא מאים ואנושי כמו כולם. תמיד תזכרי שגם הוא מחרבן ומשתין, ותלכי מחייכת... שיהיה לך המון בהצלחה ! שלך, בוזי

beautifull rose

New member
תודה לך בוזי ../images/Emo66.gif

האמת חיכיתי כל היום לטלפון והם עדיין לא התקשרו אליי בקשר לראיון. העצה שלך היא דרך התמודדות טובה ביותר,מעניין איך לא חשבתי על זה בעצמי כי זה בדיוק מה שעשיתי כשהיה לי פרוייקט גמר והיתי צריכה לתת הרצאה לפני אנשים.ישבתי בבית ופשוט הרבצתי הרצאות מול המראה עד שהשתגעתי מזה אבל זה עזר לי מאוד בשעת אמת,שלטתי בעצמי ואנשים שהכירו אותי בתור השקטה והביישנית נשארו די בהלם ... עכשיו ת"אמת מה שמפחיד אותי בחזרה לעבודה זה לא רק הראיון עצמו זאת העבודה עצמה בגלל שבעבר עבדתי במקומות נוראים שבהם סבלתי נפשית שם התפתחה לי המחלה הזאת של החרדות שהובילה לדיכאונות,נדודי שינה,חוסר רצון לצאת מהבית,בגלל זה הלכתי ללמוד מקצוע שכן מתאים לי ואני אוהבת אך לצערי לא היה לי את המזל למצוא בזה עבודה כי חסרים לי הקשרים והניסיון,לכן אני צריכה לחזור אחורה ולעסוק במה שעסקתי קודם ולא אהבתי... וזה הדבר שמפחיד אותי ביותר.... מה גם שאני ממש לא רוצה להיות כל החיים בבית ולחיות על חשבון בעלי, ממש לא מתאים לי, אני יודעת שאני מסוגלת להרבה יותר ואני רוצה להיות עצמאית ולהרוויח את הכסף שלי... אבל קשה לי ליישם את זה ..אוף

../images/Emo141.gif ורד מקסים

א. תתכונני. תחשבי אלו שאלות יכולים לשאול אותך ומה תעני עליהם. אם אפשר, נסי לענות בקול רם. אפילו להקליט את עצמך, לשמוע ולתקן אם צריך., תחשבי מראש מה את לובשת, לכי למספרה, הכיני מראש את כל הניירות שתצטרכי להראות בתיקייה מסודרת וכו'. ב. קבלי את תחושת ההתרגשות. אל תתנגדי לה. זה לא יעזור לך. את חרדה, זה טבעי ואת תתפקדי היטב בכל זאת.
עדכני אותנו, אם תרצי בכך...

למעלה