אמא לילד עם הפרעות בתקשורת

מיכל153

New member
אמא לילד עם הפרעות בתקשורת

היי אני אמא ל- 4 ילדים, 2 גדולים ו-2 קטנים. כולם לקויי למידה. הגדול ביניהם הוא בן 15. הוא שובץ השנה לביה"ס להפרעות בתקשורת. כל השנים היה לו קושי בתקשורת ובגיל ההתגרות החל קושי גדול יותר. למעשה הוא בעל add שזה הפרעת קשב וריכוז, אך עכשיו כמו שאמרה הפסיכיאטרית : החלק הדומיננטי עכשיו הוא של ההפרעה בתקשורת. החלק של הפרעת קשב וריכוז הוא ממש משני. בגן וביסודי הואר למד במסגרת רגילה ובכיתה רגילה. בחטיבת הביניים הוא למד בביה"ס רגיל, אך בכיתה מקדמת. גם בכיתה הזו הוא הרגיש שונה. כל השנים הוא היה חלש והילדים הרגישו את זה והציקו לו. בבית הוא היה מוציא את כל התסכול עלינו. הוא בפירוש אמר את זה לפחות פעם אחת. בשנה שעברה הוא 3 חודשים לא הלך לביה"ס, למרות שהפעלנו את כל הכוחות של קצין פיקוח ביקור סדיר של העירייה. הוא היה במצב של דיכאון. היא שיעצה לנו על ביה"ס הזה. אין לנו אבחנה מדויקת מהפסיכיאטרית. היא בהחלט פסלה את ה- pdd וגם אוטיזם כמובן. אבל אני מבינה שיש קשת שלמה של קשיים בשמות שונים. 3 הילדים האחרים הם : בת 13 עם קושי בפיצול קשב וזכרון חזותי גרוע, בת 4 עם דיספרקסיה שזה קושי בתכנון תנועה והיפוטוניה, בן שנתיים עם היפוטוניה וקושי גם כן בתכנון תנועה. אנחנו עכשיו ביעוץ גנטי וערכנו בדיקת דם ל- myotonic dystrophy. עוד אין תשובה. אני מאמינה שאמצא פה מעט מקום עבור הבן הגדול.

ברוכה החוזרת - מיכל מה שלומך?

היי מיכל, את מהותיקות בפורומים, ואני עוד דיברתי איתך בימי הפורום הקודמים , בחינוך המיוחד. להזכירך, גם אצלי יש PDD+ דיספרקסיה והקטן עם דיספרקסיה קלה יותר ונזק מחיסון... היות ואת ותיקה ובעלת נסיון וידע, את מוזמנת לשתף ולהשתתף! שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם! תלמה.

מיכל153

New member
חן חן! תודה לך תלמה !

אשאר כאן, כי כמו שאמרתי אני מוצאת את מקומי גם פה !!

למעלה