אמא..למה אהבתי אותך אמא..

1י פ י ת

New member
אמא..למה אהבתי אותך אמא..../images/Emo7.gif

א מ א למה אהבתי אותך אמא ? אהבתי בכל לבי, כי את היית אישה שונה! רגע לא יעבור ללא זיכרון שלך, וזיכרונך ממלאים אותי באמונה. אתמול במקרה פגשתי אישה, והיא כל כך הזכירה לי אותך, פניה ושערותיה דמו לשלך, גופה ושמלתה העלו בי אותך. היא לבשה שמלה מאוד יפה, דומה לזו שפעם קניתי לך, נעמדתי במקומי בוהה באותה אישה, ובדמיוני עלתה דמותך מול עיני. החיפוש אחריך ילווה אותי לעד, כי את היית משוש חיי. לרגע חלפה במחשבתי דומיה, דמעות תמימות זלגו מעיני, והמשכתי בדרכי כמו ילדה יתומה.

ה מוזה

New member
האמת , משהו לא הבנתי פה ..

כתבת .."החיפוש אחריך ילווה אותי לעד" וסיכמת את המכתב ב .."כמו ילדה יתומה. " אז אני אהיה פה מאוד זהירה .. אם אימך איננה עוד עימנו , המקום היחידי שבו תחפשי וגם תמצאי אותה - היא בליבך . שם היא חיה לנצח . אהבת אותה בכל ליבך . אל תבכי , היא נמצאת איתך בכל מקום שבו תהיי . ברוכה הבאה לפורום ושבת שלום . מוזה.

1י פ י ת

New member
תודה לך מוזה מקסימה שלי........./images/Emo24.gif

כן אמי נפטרה, והקשר החזק התמים והטהור שהייה לי איתה לא יחזור לעולם והגעגוע אליה הוא רב, חזק וכואב..כואב..כואב...ללא הפסקה ... כואב גם לא לדעת איך היא מרגישה שם למעלה.. כואב לא לדעת מה היא חושבת עכשיו כואב שהיא אפשר לחבקה יותר לעולם...... אמא לימדה אותנו לאהוב אך לא למדה אותנו להיתגעגע.......

יפית שלי - גם הוריי ניפטרו וגם אחי../images/Emo7.gif

אני כל כך הזדהיתי איתך - חשתי ביחד את כאבך, הדמעות לא מפסיקות, אויייי למה גם גם את כמוני? למה עוד קורבן של שכול ואובדן למההה? למה אלוהים לקח לנו את הדבר הכי יקר שלנו - והשאיר אותנו זרוקות בעולם של כאב עולם אכזר וכבד מנשוא. אוהבת אותך יקרה- תהיי חזקה אני תמיד תמיד תמיד אבל תמיד כאן יהיה איתך ואם תפלי אני ארים אותך,וןאם תבכי אני בוכה איתך, ואם תרצי חיבוק אני אחבק אותך, רק תהיי לנו חזקה- כולנו כאן אוהבים אותך יפיתו´ש שלנו היקרה. שלא תדעי צער לעולם - אמן! יפית את יודעת? משהו שומר עלינו שם למעלה, עלי עלייך,ועל כל הילדים היתומים. תמיד לצידך אם אתצריכה משהו אני במסרים האשיים או כאן. אוהבת ווכה יחד איתך חברה יקרה שלי . <<< ילדה שהים אוהב <<<<<<< אלין.

אין לי מילים,

אמא זה דבר יקר, קשר של אמא ובת, זה דבר קסום, ופתאום לאבד את זה, זה עצוב, זה כואב, וזה קשה. היא תמיד תהייה איתך. היא תמיד תהייה אמא שלך.

1יפית

New member
תודה תודה תודה..לילדה ולחוקרת...../images/Emo23.gif

שכיבדתם אותי בתגובותכם זה מחמם את הלב לדעת שיש מי שמתיחס לרגשות שלי אוהבת אתכם...יפית.... ילדה...אני ממש שבורה רק מלדעת שאצלך גם ההורים וגם אח?? נו יש צדק בעולם ילדה??? זה לא פאר... לא פאר.....

אופה3

New member
יפית היקרה, לא הגבתי כי היה לי קשה

כי אני ואת באותה הסירה, כי הכאב הוא אותו הכאב, והדבר שסיפרת גם הזכיר לי מקרה שקרה לי, הכאב הוא עדיין חזק אצלי למרות שחלפו חמש שנים, ואני מתנצלת אם לא הגבתי מיד, לפעמים הכאב חזק מידי, ולוקח זמן להתאושש, אך מה שאוכל לומר לך, זה שהחיפוש אכן מלווה תמיד, ולעד, אך היא בליבנו, בנשמתנו, וברוחנו, בכל מעשי חיינו, תמיד היא תלווה אותנו מלמעלה, היא שם בכל יום ובכל שעה, היא הכוכב הנוצץ בליל , היא השמש הזורחת ביום, היא פה תמיד , גם עם היא לא נמצאת בעולם הזה, היא בעולם הבא, המלאך השומר תמיד למה אהבת אותה, כי היא אימא, ולא חשוב מה את הקשר הזה בין חבל הטבור לילדה לעולם לא ניתן להתיר. מחבקת אותך חיבוק ארוך וחזק, ומצטערת שלא הגבתי קודם, זה היה קצת קשה אוהבת אותך אהבה אמיתית, של ילדה יתומה לשניה. שבת שלום האופה

1יפית

New member
אופה..... יקרה........./images/Emo24.gif

ליבי ליבי איתך מתוקה... אני מבינה אותך או...כמה שאני מבינה... כי יודע ליבי מה זה כאב ויודעת בתוך נשמתי שלא מהר אתאושש... אוהבת אותך ((((((ומחבקת אותך בליבי ובנישמתי)))))) תדה לכל הנפשות הטובות על העידוד .......

יפית יקרה

רוצה לספר לך שהפחד הכי גדול שלי כאם היה מה יהיה עם בני במקרה ואעבור העולם. אין תחליף לאם - ואני כואבת את כאבך.

1יפית

New member
תודה לך חונה לרגע....../images/Emo24.gif

ובאמת שמחה על האכפתיות והתשומת הלב... שמרי על עצמך בשביל בנך.. ושמחה שבחרת לחנות פה אצלנו.. תודה לך יקירה..

yael_r

New member
יפית מתוקה שלי ../images/Emo23.gif

דמעות מציפות את עיניי כשאני קוראת את הודעתך שוב ושוב, לא מוצאת מילים מנחמות, אבל אני מרגישה שאמך גם אוהבת אותך מאד, מלווה אותך בדרכך ושומרת עלייך מלמעלה, אולי הדמות שדמתה לה היא ההוכחה לכך. שולחת לך חיבוק חזק חזק, חם ואוהב מכל ליבי. (מצטערת שאני מגיבה מעט באיחור, אינני במיטבי) אוהבת מאד יעל
.

1יפית

New member
יעלי ....נשמה .שלי......./images/Emo24.gif

תודה ..תודה..לך יקירה שבאת עד פה בשבילי.... אני מאריכה את זה מאוד ... יעלי נשמה קחי את עצמך בידיים יהייה טוב חייב להיות טוב לא????? לא שוכחת אותך ולא אשכח לעולמים.. אוהבת אותך.........

למעלה