אמא ל-2 (הריונות ספונטנים) עברתי הריון חוץ רחמי ומאזלא נקלטת

2girl27

New member
אמא ל-2 (הריונות ספונטנים) עברתי הריון חוץ רחמי ומאזלא נקלטת

היי לכולן, אני חדשה כאן בפורום, מאחלת הצלחה לכולן ובע"ה שנזכה לבשורות טובות ומשמחות עם פתיחת השנה החדשה ,
הבעיה שלי היא כזאת ורציתי להתייעץ אם מישהי עברה אותו תהליך,
אני אמא ל-2 שההריונות היו ספונטנים אפילו על הנסיון הראשון, לאחר הלידה ה-2 נכנסתי להריון אך לרוע מזלי ההריון היה חוץ רחמי מאז ועד היום עברתי את כל בדיקות הפוריות למינהן...
אני מטופלת אצל ד"ר מנשה יחזקאל במכבי רעננה,
לאחר 3 טיפולי באיקקלומין והזרעות במקביל שיצרו ציסטות נוראיות המשכנו לטיפול בזריקות מונפור ואוביטרל לביוץ... רק עוד 10 ימים אדע את התוצאה... לבינתיים אני מרגשיה נורא נפוחה וסובלת מכאבי בטן, האם הדבר הוא נורמלי??
והאם מישהי נכנסה להריון לאחר הריון חוץ רחמי עם טיפול בזריקות וללא צורך בהפרייה?
כי לי נראה שרק הפרייה היא הדרך אל האושר....
תודה לעונות

נתנאלה2

New member
יש הרבה נשים שנכנסות להריון בהזרעה

זה בהחלט לא בזבוז זמן ,
גם נפיחות לאחר קבלת פרוגסטרון היא דבר דיי שכיח,
מה שכן, אם חלילה הסבב יכשל,
הייתי מציעה לך לבקש לבצע היסטרוסקופיה, על מנת לשלול הדבקויות או פגיעה בחצוצרה עקב החוץ רחמי והלידות,
איחולי הקלטות מהירה ונפיחות רק מהסיבות הנכונות

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
חוץ רחמי עלול לגרום כל מיני הדבקויות וחסימות, ולכן אם חוסר ההצלחה ימשיך גם בסבב הזנ, כדאי לבקש שתי בדיקות - גם הסטרוסקופיה כמו שהציעה נתנאלה וגם צילום רחם. ההסטרוסקופיה תראה האם חלל הרחם תקין ובלי הדבקויות. וציום הרחם יראה האם המעברים תקינים. במידה והם לא תקינים תועברו אוטומטית לIVF.
&nbsp
בהצלחה

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
חוץ רחמי עלול לגרום כל מיני הדבקויות וחסימות, ולכן אם חוסר ההצלחה ימשיך גם בסבב הזנ, כדאי לבקש שתי בדיקות - גם הסטרוסקופיה כמו שהציעה נתנאלה וגם צילום רחם. ההסטרוסקופיה תראה האם חלל הרחם תקין ובלי הדבקויות. וציום הרחם יראה האם המעברים תקינים. במידה והם לא תקינים תועברו אוטומטית לIVF.
&nbsp
בהצלחה

למעלה