אמא מאושפזת

sreuveni

New member
אמא מאושפזת

כן, אלו החדשות הרעות שלי לשנה החדשה. מזה שבוע שאמא שלי בבית חולים. נתחיל מההתחלה: לאחרונה החלפנו לה תרופה, במקום סרוקוול שהרופא טען שכבר "עשה את שלו" והיא צריכה משהו חזק יותר, קיבלה לפונקס (נדמה לי ששיתפתי אתכם בזה). אחד מתופעות הלוואי של הלפונקס, ולא בכל המקרים, זה ירידה בייצור כדוריות הדם הלבנות, שהן החיסוניות שלנו. אז כעבור מספר שבועות של בדיקת דם כל שבוע, גילו את הירידה והפסקנו מתן התרופה. תוך מספר ימים הגענו למיון בגלל הקאות, ויומיים אחר-כך, בגלל חום ומאז נשארנו שם. אנחנו שם כבר שבוע ויום, בבידוד מוחלט. מקבלת תרופה שמעודדת יצור התאים הלבנים, אך זה פועל מאוד לאט. נקווה לטוב, שנה טובה, שנת חיזוקים ומחשבות חיוביות לכולנו, שיר אגב, איך עובדים עם התוכנה החדשה של התגובות? לא מצליח לי.

ענתי44

New member
החלמה מהירה לאמא ../images/Emo24.gif

יודעת בדיוק כמה קשה לך ומתפללת בשבילך שאמא תתאושש מהר ותשתחרר מבית חולים. ולך יקירה אני שולחת חיבוק של כוח.

אסתרס

New member
כמה חבל

כמה חבל שהגעתם לביח וכמה חבל שאמך במצב כל-כך קשה. אני מאחלת לך שנה טובה והחלמה מהירה לאמא. ותשמרי על עצמך ביי

נילי41

New member
אלו באמת חדשות רעות

כמה חבל שנאלצתם להתחיל את השנה החדשה בבית החולים במצב כל כך לא נעים. ליבי אתכם. זה מחזיר אותנו לעניין התרופות. הן אמורות להקל ולרפא ולהועיל אבל לפעמים תופעות הלוואי שלהן יותר חמורות מאשר התופעות שהן באות לרפא. כמובן אני לא יודעת עד כמה מצבה של אמך היה קשה לפני כן, אבל זה מה שמפחיד אותי תמיד, תופעות הלוואי. גם בעלי מקבל כל מיני תרופות שיש להן השפעה על תפקודי כבד וכליות וכו' וכל הזמן בבדיקות דם. עד עכשיו ברוך השם בדיקות הדם בסדר, אבל זה מפחיד. לעומת זאת להתמודד בלי תרופות, כמו שיש אנשים שאני מכירה שמסרבים לקחת את התרופות, גם כן קשה. אולי בשלב הראשון של המחלה עוד אפשר להסתדר ככה, אבל בשלבים המתקדמים זה ממש בלתי אפשרי. ואנחנו, וגם הרופאים, צריכים להחליט לא מה הטוב ביותר לחולה כי אם מהו הרע במיעוטו, להסתכן בתופעות לוואי קשות ולנסות להקל עם התרופות... הלוואי ואמך תתאושש במהרה. שתהיה שנה טובה בכל מקרה ורפואה שלמה ומהירה.

sreuveni

New member
יש כבר חדשות טובות יותר

לאמא עלה מספר הכדוריות הלבנות ועוד חומר שאני תמיד שוכחת את שמו והיא כבר לא בבידוד. אפשר לבקר אותה יותר חופשי והעיקר שיצאה מכל סכנה. אני ידעתי מההתחלה שהיא תצא מזה למרות ששני רופאים כבר הכינו אותנו לרע מכל. שתהיה לנו שנה שקטה, שנת כוח להתמודד, המון אהבה לנו ולסובבים אותנו

ענתי44

New member
כמה משמח לשמוע

מאחלת לאמא שכמו שיצאה מהבידוד ישתפר מצבה ותוכל לצאת מבית חולים מחוזקת יותר.

zs1957

New member
החלמה מהירה לאמא

שמחתי לשמוע שאמא מרגישה טוב. החלמה מהירה. שנה טובה, הרבה בריאות זהבה שחם

למעלה