אמא מה הפסדתי:(

א=מ=א=ל=ה=ל=ה=ל=ה=ל=ה=ל=ה=ל=

איןןןןןןןןןןןןןן דבריםםםםםםםםםם כאללללללללללללללללהההההההההההה עזבו שאני בקושי זוכרת איך בסוף באתי וכל הצוציקים הקטנים פשוט חולים על דודי וג'ואללללללללל הייתה הופעה סוףףףףףףףףףףף המוןןן שירים חדשיםםםםםםםםםם השיר בערבית פשוט גמרררררררר אותייייי\והחידוש להלו יעקב פשוט הוררררררררררסססססססססססססססס תאאאאקווווווווווום יעקב תאקוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אמאאאא ודודי נתן סוףףףףףףףףףף שעפה לי הצוווווררררררררררררהההההההההההההההההההההההההההההה פשוט היה הכי מעלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< אתםםםםםםםםם לא מביניםםםםםםםםם איזה אלבוםםםםםםםםםם הולך לצאתתתתתתתתתתתתתת פשוט WOWOWOWOWOWOWOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

איןןןןן אתם לא מבינים איך ג'ואל הייתה מדהימה

איןןןןן פשוטטטט אלוהיתתתת בהתגלמותתתתתתהההההההההההה ד=י=V=ה זה מה שהיא!!!!! חוזרת ובגדוללללללללללללללללללללל<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

גרוזיה

New member
תודה תודה תודה,אמרתי לכם שזה יהיה פשוט וואווו

תודה על הוידאו והתמונות . אני אמרתי לכם לא להעיז לפספס ערב כזה שמעתי את השירים החדשים ופשוט כבר תיארתי לעצמי שהולך להיות הלם קרב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האלבום החדש עד מתיייייייייי??????? חיותתתת היה מחרידדד באומן פשוט זוועת עולםםםםםםםםםםםםםםםם חבל באמת לא הלכנו לטי היינו נהנות יותרררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה