אמא מה שמת לי בסנדביץ'?

אמא מה שמת לי בסנדביץ'?

או אז הבוקר מעכתי אבוקדו פיזרתי עליו מעט מלח, על זה הנחתי חביתת חומוס עתירת בצל ירוק ופטרוזיליה קצוצה דקדק ומעל זה חסה ופלפל כתום פרוס דקדק

לצהריים שלחתי סלט תפוחי אדמה עם מלפפון חמוץ תוצרת בית קצוץ קטנקטן, בצל קצוץ דקדקדק, אפונה עדינה ורוטב מתערובת של שקדיה, חרדל ,מעט שמן זית, מיצלימון, שיירי פסטו , מלח ופלפל שחור- יצא דומה למיונז משודרג.

פרות וירקות נשלחו לצד כל זה.

שיהיה יום מעולה

משקיענית אמיתית.

Dr T noki

New member
איזה כיף ללכת לבי״ס עם עם אוכל כזה

סלט תפוחי האדמה נשמע להיט. חייבת לנסות.

Dr T noki

New member
היום הבאתי אוכל טבעוני ככיבוד בעבודה

יש לנו מסורת שבכל שבוע מישהו מהצוות מביא אוכל /כעבוד לישיבת צוות.
היום היה תורי
הבאתי :
- פשטידת כרובית וקרם טופו עם שמיר קצוץ, בציפוי שומשום.
- קיש קייל מנגולד ובצל סגול וקרם קשיו עם בצק קמח מלא
- לחם דגנים עם שלל ממרחים
- סלט קינואה, עדשים,בצל ירוק ופטרוזיליה קצוצה, חמוציות ואגוזי מלך, ברוטב שמן זית, מיצלימון תבלינים ורכז רימונים.
- סלט ירקות במיליון צבעים

- לקינוח - קראמבל בצק קמח מלא, קמח שקדים ושיבולת שועל עם פירות יער ואגוזי פקאן. ענבים ותמרים.

כולם נהנו מאד לאכול אוכל בריא, התעניינו איך בדיוק מכינים את זה אם זה טבעוני (איך הצלחת בלי ביצים ובלי גבינות?) ותהו איך הילדים שלי אוכלים את זה (בכיף
)

ladybug6

New member
אמנם לא סנדביץ'

אבל אני הכנתי אתמול והיום - לגדולים פסטה ברוטב רוזה (עם שמנת סויה) ושעועית עדינה ירוקה וצהובה.
לקטנה חביתיות מקמח עדשים עם תערובת של כמה קמחים נוספים, חלק עם קוביות של עגבניות וחלק עם גזר מגורר.
וגם תבנית של פרחי כרובית וברוקולי וגזר גמדי בתערובת תבלינים ופירורי קוואקר טחון, אפוי בתנור.
וגם גבינת סויה ביתית כדי להרטיב קצת את החביתיות לפיצקית.
לצערי נגמרו לי כל העלים הירוקים למניהם אז עד לחידוש המלאי אין ממרח פסטו שלאחרונה הפך דייר קבע במקרר שלנו.

ladybug6

New member
מערבבת קמחים עם מים ותבלינים ומטגנת

אם רוצה תוספת ירקות אז מקפיצה את הירק במחבת לפני, מחזירה לבלילה ואז מטגנת (או שופכת ישירות על היקות המטוגנים)

p e b b l e

New member
אני מכינה משהו דומה עם קמח חומוס

רק אתמול הכנתי עם בצל פטריות ופלפל, עם בזיליקום.
אבל אני גם טוחנת טופו רך ומערבבת לעיסה, ומוסיפה אבקת אפיה.
&nbsp
תודה.

אני התפנקתי ביום חופש

שקיבלתי מרופאת השיניים בעקבות טיפול ממושך אתמול
הפינוק היה: מחית תפוחי אדמה, מחית אפונה ירוקה עם כוסברה, מחית כרובית מאודה עם ריחן. לגמרי מעדנים.
ממש חבל שצריך לחזור מחר לשגרה.

למעלה