אמא מודאגת מאוד

אמא מודאגת מאוד

ביתי בת חמש ועדיין כותבת כתב מראה: מספרים ואותיות. הגננת הפנתה אותי למרפאה בעיסוק. למיטב ידיעתי הבעיה היא בשלות של המח ולעיתים יש ילדים שרואים הפוך עד גיל 6. האם לפנות לעזרה. אנא עיזרו לי

papylove

New member
קודם כל עוד מוקדם לדאוג

הילדה עדיין בת חמש מותר לה לכתוב בכתב מראה. אבל כדאי בכל זאת לבדוק בגלל סיבה אחת שהגננת הפנתה אותך למרפאה בעיסוק. אישית הבת שלי היתה מטופלת בריפוי ועיסוק דרך הקופה והדבר טרם לה רבות למרות שאצלה לא היתה בעיה בכתיבת האותיות אלא בדרך כתיבתם. בכלל אם נותנים לך טיפול דרך הקופה או כל דרך שהיא "מסובסדת" כדאי לנסות ולעבור הרבה פעמים נותנים המרפאות בעיסוק עצות נהדרות לכל מיני תחומי בחיים שיעזרו לילדה בכל מיני צורות במיוחד לפני כיתה א

ברוכה הבאה תמרה

בקרב עמנו את יושבת, המודאגים.. את בהחלט צודקת - כתב ראי אינו סיבה להפנייה למרפאה בעיסוק, אכן זו הבשלה של המוח, אלוהים אדירים הילדה בת 5 בלבד שלא נשכח זאת... בת חמש כותבת ? כמה נהדר, לא ? זה נשמע מאד כיף שהיא עושה פעילות כזו. ועדיין... לזכור - הילדה בת 5 ואין צורך להיסחף לדאגנות יתר של הגננת... יחד עם זאת, בהחלט רצוי לבדוק עם הגננת - למה - מרפאה בעיסוק - האם יש דברים אחרים ? סימנים נוספים שנראה זקוקים לטיפול ? לאט להם שם... הלו.... הילדה בת 5

למעלה