אמא מודאגת

annera1

New member
אמא מודאגת

שלום בני בן 5 ופני שנה עבר ניתוח להוצעת פוליפים (אדנואידים). הוא סובל מצינון מגיל מאוד מוקדם, בערך שנה וחצי. טופל תמיד בתכשירים שמכילים פסאודופדרין ללא שום הקלה. עד גיל 4 הרופאים טענו שהבעיה היא בפוליפים הם חוסמים את מעבר האוויר החופשי דרך האף. לאחר הניתוח הרופא יצא ואמר לנו שהפוליפים לא היו בכזה מצב מוגדל שהיווה את הצורך לניתוח. לאחר הניתוח האף היה סתום לגמרי במשך שבוע וחצי נסענו לאותו רופא לבדיקנ והוא אמר שהבעיה היא ברירית של מערות האף, הם מאוד מוגדלות והם לו שלא מאפשרות את מעבר האוויר. בין היתר טופל באופן קבוע בחומרים אנטיהיסטמיניים כמו אריום ותרסיס לאף-סטרונאז. היו תקופות יותר טובות בעיקר בתקופה שהוא שהה בבית בין הגיל 4.3 עד 5 כי תדירות החולי היתה מאוד גבוהה לפני זה והוא הפסיק ללכת לגן. עכשיו הילד התחיל ללכת לגן חובה, ובנוסף היצטרף אליו אח קטן. שוב התחלנו טיפול בתרסיס ואריוס כבר שבועיים ללא כלום. האף סתום וזה נורא מעצבן אותו. תמיד מנקים עם מי מלח אבל זה לא עוזר. מה עושים במקרים כאלו? תודה אנה 0544760540

אף סתום ונזלת

אנה שלום נזלת היא תופעה שכיחה בילדים וכאשר היא נמשכת זמן ממושך היא גורמת לאי נוחות ואפילו לסבל כמו במקרה של הבן שלך. לפי מה שאת מתארת יתכן ומדובר בנזלת אלרגית,והטיפול שאת מציינת הוא טיפול אנטיאלרגי. יש כיום תרסיסים מדור חדש כמו avamys וניתן לנסות גם אותו עם תרסיס כמו סטרונז לא עוזר. אני ממליצה להשתמש בנוסף גם בשטיפות עם מי מלח או בתרסיס על בסיס מי ים או מי מלח.אפשר לנסות גם מכשיר אדים. כדי לעבור בדיקה אנדוסקופית עם סיב אופטי המאפשרת לבדוק את חלל האף וחלל הלע האפי ,ולודא שאין צמחיה מחודשת של האדנואיד הגורמת לחסימה האפית. כמו כן כדי לפנות לאלרגולוג לברור אלרגי, במידה ומוצאים אלרגיה ניתן לנסות למנוע או להוריד את החשיפה לאותו אלרגן ובכך להקל על הסמפטומים. בברכה ד"ר אפרת ריינדורף כפיר.

לא לדאוג יש פתרון יעיל ובטוח

אנה שלום, שמי לימור - אמא של מיכאל בן 4 וחצי עברתי אתו את מה שאת עוברת עם הבן שלך - וגם המליצו על ניתוח אני הומיאופתית קלאסית מוסמכת, והתאמתי לו תכשיר הומיאופתי באופן אישי תוך כמה שבועות פחתה הנזלת באופן משמעותי, ותוך כמה חודשים הצינון נעלם לגמרי בצילום האדנואידים היו בגודל תקין. אין יותר נזלת, אין אף סתום שמפריע ביום ובלילה, וכמובן שאין צורך בניתוח גם עלתה מאוד החסינות שלו באופן כללי והוא לא נדבק בקלות אשמח לעזור לך (גם אני מאזור השפלה) תוכלי לכתוב לי , אם יש לך עוד שאלות לימור בר אור [email protected] www.homekabbalah.com

למעלה