אמא מרעיבה את עצמה

InBaLuLu

New member
אמא מרעיבה את עצמה

אני מקווה ששמתי את ההודעה הזאת בפורום המתאים... אמא שלי לא אוכלת ביצים ומלפפון מטענה שהיא אלרגית לזה... אבל זה יותר משהו שהיא קבעה לבד פעם שהיא אכלה וזה לא עשה לה טוב אחרי זה.. מאז היא לא אוכלת בשנים האחרונות יש לה מן אובססיה לרדת במשקל היא אפילו כל הזמן עושה איתי תחרויות מי שוקלת יותר ומי פחות כל ארוחה משפחתית איכשהו נושא השיחה מגיע לאוכל וכל אחד מתחיל לספר מה הוא אכל וכולם מנסים להראות שהם אכלו פחות... וזה הופך כבר לסוג של תחרות בזמן האחרון היא רזתה הרבה לדעת אבא שלי... הקטע שהיא עושה את זה בצורה שלדעתי היא לא בריאה בכלל.. אבל היא לא מוכנה להקשיב לאף אחד.. היא כבר לא אוכלת בשר וכמעט ולא ירקות ועוד כל מיני דברים חשובים למשל אני יודעת שאנשים צמחוניים מקבלים ויטמינים.. או שאם אתה לא אוכל בשר אז צריך לאכול ביצים.. אבל זה כאמור היא גם לא אוכלת היא לא מקשיבה לאף אחד כל מה שחשוב לה שהיא רזתה ועכשיו צריך לקנות מלתחה חדשה היא פשוט מרעיבה את עצמה.. ככה זה נראה בכל אופן היא אומרת שהיא אוכלת מה שטעים לה.. אבל גם זה לא בריא לדעתי... כמה שהבנתי יש לה גם איזה בעיה עם מיצי קיבה שעולים.. בזה אני לא ממש מבינה בכל אופן מה שרציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה ממשית כי לנו היא כבר לא מקשיבה ושום דבר לא מעניין אותה... לרופא היא בטוח לא תסכים ללכת...

מרעיבה אצ עצמה

יש לצערי סיבה לדאגה בעיקר בשל העובדה שאת ואבא מעירים והיא בשלה לא מקשיבה ולא דואגת לבריאותה. אני חושבת שאביך צריך לשכנעה ללכת לבד/עימו לטיפול דווקא בגלל שהיא במעין "סחרור" ואינה שמה לב למה שקורה לה ולכם כמשפחה מאוחדת ושלווה. נסי לפנות לאחד הפורומים בפסיכולוגיה ולשמוע את עצתם, בהצלחה

למעלה