אמא מתוסכלת..

משו30

New member
אמא מתוסכלת..

הי ממש ממש קשה לי בזמן האחרון בעבודה וזה מדיר שינה מעיני לילות שלמים. אני אמא לבת 3 , חולה עליה היא מהות חיי..אני מקפידה לצאת מהעבודה כל יום ב-15:30 כדי להוציא אותה מהגן ולבלות איתה זמן איכות כפי שאני מאמינה שצריך להיות לכל ילד בישראל. לצערי, לא כולם חושבים כמוני , ולצערי הגדול יותר מדובר במנהלות שלי שאחת מהן רחוקה מלהיות אמא והשניה אמא אבל בשלט רחוק (מאוד..). העבודה שלי מאוד תובענית וכולם בתפקיד שלי רווקים שבאים כל יום יום בתשע והולכים בשש- שבע (אני מגיעה בשבע בבוקר ויוצרת בשלוש וחצי, יום בשבוע אני נשארת עוד כמה שעות מעבר) התפוקה שלי מאוד גבוהה ואני לא מבזבזת שניה על שיחות חולין , ארוחות צהריים (כן, אוכלת על המחשב) או סתם קישקושים בטלפון. עכשיו גיליתי שאני בהריון, ואני יודעת שהולך להיות קשה כי הריון אצלי הוא בסיכון גבוה ודורש הרבה יציאות לבדיקות . הסברתי את זה למנהלת שלי אבל לא נראה לי שיש הבנה, עדיין מבקשת ממני להשאר שעות מידי פעם כדי להשלים דברים דחופים. ונותנים לי הרגשה באופן כללי שאני לא ממש עומדת במשימות שלי...אני מרגישה שזה הכנה לקראת פיטורים בעתיד ..הרי די ברור לי שהם לא אוהבים אמהות שיוצאות מוקדם לעומת שאר העובדים אז מה יהיה כשיהיו לי שני ילדים. האמת שזה לא מעניין אותי כמו ההריון שעכשיו דורש את כל תשומת הלב שלי..יש לי כ"כ הרבה בדיקות ורופאים בכל שבוע , יחד ם זה אני רוצה לבלות זמן עם ביתי וגם להספיק את העבודה הרבה. זה נראה כ"כ בלתי אפשרי. אני מנסה להרגיע את עצמי ולהביר שהבריאות חשובה יותר מכל..אבל איך לעזאזל ..אם אני אפילו לנוח בלילות לא מצליחה לישון מרוב מחשבות...

היי

תמשיכי לעשות את העבודה שלך על הצד הטוב ביותר. גם שאר הבנות הרווקות יתחתנו ויביאו ילדים, וגם הן לא תוכלנה לעבוד שעות ארוכות. את לא האמא היחידה שעובדת. אם את עובדת טובה, אני לא מאמינה שיפטרו אותך. אם תקראי בפורום תראי שיש לא מעט "עובדות" שבאות לעבודה ולא עובדות כלל, וההערכה אליהן גדולה. אין שום סיבה שלא יעריכו אותך. ישנן עובדות שעושות יותר שעות ממך, אבל לא בטוח שהתפוקה שלהן גדולה יותר. אולי הן מקשקשות יותר ביניהן, בטלפון, לוקחות הפסקות ארוכות וגולשות באינטרנט. אולי הן איטיות יותר. מה שחשוב זה התפוקה שלך. תמשיכי לעשות את עבודה שלך על הצד הטוב ביותר, ותפסיקי לחשוב שאת מועמדת לפיטורין. אני בטוחה שהכל יהיה בסדר.

אביבקיץ

New member
את צריכה לקבל הגדרת יעדים

את אומרת שאת מאד יעילה ויש לך תפוקה גבוהה הם נותנים לך להרגיש את לא עומדת במשימות יש כאן סתירה לא בריאה דברי עם המנהלת. תמצאו דרך להגדיר יעדים בדרך מדידה. אולי את יעילה, והם לא שמים לב לזה. הגדרת יעדים תעזור גם להם לראות עד כמה את יעילה. אולי את עובדת נורא קשה אבל באמת לא עומדת במשימות? אבל את זה אפשר לדעת רק כשהמשימות מוגדרות בצורה ברורה.

למעלה