אמא, רציתי לספר לך..

Mistical

New member
אמא, רציתי לספר לך..

אוקיי, אז שכל אחד יכתוב כאן (אם זה לא אישי מדי או אם לא אכפת לו) משו שהוא נורא נורא רוצה לספר להורים אבל פשוט לא מסוגל.. אז אני אתחיל
למשל הקטע של הנסיון לעשן אבל זה לא חשוב.. ואני גם לא מסוגלת לספר לה שאני ביי..כילו, זה לא כזה נורא אבל אני לא אהיה מסוגלת לספר לה את זה ולהסתכל לה עוד בעיניים.. תארו לעצמכם היא תגיד לי : " כבר עדיף שתהיי לסבית.. "...חחח וואי איזו כאפה הייתי מביאה לה.. סתם סתם..אני אוהבת אותה אבל
יאללה, עכשיו תורכם..

Angel lips

New member
אמא רציתי לספר לך...

שאני יוצאת עם "סשה"... אם היא תדע מי זה סשה הלך עליי חחחחחחחחח ועליו :)

vk3

New member
גם את רוצה להתוודות אליי ../images/Emo35.gif

פתאום אני מרגיש כמו כומר...
מה, הגיע הזמן לשנות את שם הפורום

Mistical

New member
חחח..

מה דעתך על "*ה*כנסייה"? והכומר הראשי- (מחיאות כפיים בבקשה) קיריללללללללל! חיחי

vk3

New member
את כבר קוראת לי אמא ../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני מקבל ( ת) אותך כמו שאת חמודה שלי
חחחחח...
אווו
סודי יילך עמי לקבר...

l1zard

New member
נמ נמ...

האמת יש לי מלאדברים שעדיף שמאמאצ'קה לא תדע.... אבל בואו נראה... בעיקר היא לא יודעת שאני ביי (הקטע הזה ממש לא נראה לה..).. אממ... שניסיתי שמים "לא כל כך" קלים (אני יודעת אני דפוקה)... אממ... וזהו.. אה כן! שאני חולה על מישו שהיא ממש ממש לא אוהבת... היא פשוט תהרוג אותי אם היא תדע... חיחיחי... דרך אגב.. התגעגעתי לכוולם... לא היה אינטרנט.. =/ אבל עכשיו יש.. :)))

Mistical

New member
העיקר חזרת! ../images/Emo24.gif

את?ניסית סמים?! יאן, אני מאוכזבת..

l1zard

New member
האמת היא..

שגם אני מאוכזבת מעצמי... אבל התקופה הזאת עברה ועכשיו יאנצ'קה מצאה שוף את השכל שלה.... :))))

Mistical

New member
יופה ../images/Emo9.gif

תפנקי קצת ת'מוח..תני לו ממתקים
טוב אחרי הכל, הוא חזר הביתה
..

vicki16

New member
אממ אוליי...

שניסיתי כבר לעשן סיגריות שעישנתי נרגילה ששתיתי אלכוהול בכמה מסיבות שהייתי בהן... אבל עדיף שהיא לא תדע את זה כי אז אני לא אוכל לצאת במשך איזו שנה חחח

l1zard

New member
איזה באסה זה..

שאת הולכת למסיבה ומפחדת לחזור שיכורה הבייתה.. זה מה זה גרר... אבל חפיף אצלי זה כבר עבר הקטע הזה.. :) חיחי.. אחרי פעמים היא הבינה שזה לא נורא.. נסי גם את.. :)

subotaj

New member
WOW להיות ביי זה כזה פאקין...

אוניברסלי, אני מצדיע לאנשים שהם ביי. להיות ביי זה פשוט להגיע לרמת מודעות גבוהה מאוד.

למעלה