אמא שלי הולכת למות

אמא שלי הולכת למות

אמא שלי חולה, לפני חודש היא נכנסה לבית חולים, היא סיימה סדרה ראשונה של הקרנות וכעת אנחנו מחכים לתשובות מהבדיקה האחרונה שעשתה. בקושי זוכרת מה אמר לי הרופא ששוחחתי איתו, הוא קרא למחלה נון סמואל... לא זוכרת את השם המדויק, גוש ממאיר על אב העורקים. הוא אמר לי:"היא תסבול, אבל לא הרבה זמן" , אני תוהה האם זו נחמה. אני כועסת, מבולבלת, מפחדת, אני כל כך עייפה. אני מנסה להיזכר כמה פעמים חייכתי בחודש האחרון, חיוך אמיתי שכזה, שהעיניים נוצצות בו, אני חושבת שהיו לי שלושה חיוכים כאלו. שתופפתי, שציירתי והאחרון היה בשבוע שעבר ביום ההולדת שלי עם אמא בבית החולים. אני פוחדת לחשוב שזו תהייה השנה האחרונה שאני חוגגת יום הולדת עם אמא. אמא שלי הולכת למות, ואני פוחדת, אני דואגת לאבא שלי, בן זוגה, מאהבה, החבר הכי טוב שלה, הנפש התאומה שלה שבעוד שנה ישאר לבד. אני דואגת לאחיי. אני דואגת לעצמי. הפסקתי לבכות, לחייך, אני פה אבל אני שם. אין לי לאן לברוח..

1מרמלדה

New member
אני כל כך מזדהה....

אצלי זה אבא... הוא בבית החולים עכשיו עם גרורות במוח ובעצמות האגן... הרופאים עוד לא אומרים שזה הולך להיגמר, ומתחילים עכשיו בהקרנות נוספות, אבל ההרגשה היא שאין עוד הרבה זמן, למרות שהוא נאבק בכל הכוח... הוא מסומם ממשככי כאבים ומשותק בגפיים התחתונות. נקווה שהוא יתאושש...

1מרמלדה

New member
ובשבילך אני שולחת ../images/Emo24.gifים...

תחזיקי מעמד אם רק אפשר, ותנצלי כל רגע שאת יכולה להיות איתה.

MemphisRaines

New member
לא לברוח

להתמודד לפעמים נראה שאין תקווה ולפעמים הכל נראה וורוד והאמת נמצאת היכן שהוא ביניהם כואב לי לקרוא על הסבל ןמצד שני כל עוד יש תקווה הרי שזה שווה את זה
ענקי של תקווה ואור שרון

lital_helmer

New member
אור יקרה...

כולנו איתך! מחזקים את ידיך..אנחנו פה כדי להקשיב (אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולם). ואת, היי איתנה, אל תשברי.. עם המון
! ליטל

computerman

New member
אני עצוב בשבילך

כואב לי הלב ואני די נהייתי מדוכא. אני מצטער שנכנסתי אבל אם כבר נכנסתי לפה אז אני רוצה לאחל לך כמה שפחות סבל ושתחזיקי מעמד. שתדעי שאני מזדהה איתך...

למעלה