אמא שלי , הנקניקיה הזו

רסקול

New member
אמא שלי , הנקניקיה הזו

נהגה תמיד לירוק כשהזכירה אנשים שלא סבלה. פעם מרוב התרגשות היא גם ירקה את השיניים התותבות שלה וכמעט כיסתה אותי בערימת רוק. מה זה הקטע הזה לירוק? כאילו למה ומדוע? מימוטו - מה יש לך להוסיף?

miyamoto

New member
נדמה לי...

שהמנהג הזה מקורו בעמי המזרח התיכון, אני יודע שיהודים הם לא היחידים שיורקים בהקשר לדברים רעים. באותה נימה, פעם חטפתי יריקה מידידה טובה שלי (בעבר) שחזרה בתשובה, לאחר שקראתי תיגר על אמיתות דברי איזה רב...

TAINTED SAINT

New member
אצל הסינים למשל..../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

ישנה האמונה כי יש להרבות ביריקות משום שהרעלים והחומרים המזיקים בגוף מתנקזים אל הרוק,ומומלץ להפטר בכמה שיותר ממנו על מנת לטהר את הגוף,מנהג זה עכשיו עבר דהליגיטימאציה אצל הסינים,יש להם חשש ובושה מפני האופן שבו כל המבקרים שיגיעו לאולימפיאדה יתיחסו אל המנהג הפרימיטיבי הזה,ולכן הוא הוצע מחוץ לחוק לפני מספר חודשים.....לפחות עד אחרי האולימפיאדה.... בסינגפור היריקה על המדרכות אסורה מזה שנים רבות,בגלל המהגרים הסינים,העונש על יריקה ברחוב נע מקנס כבד ועד מאסר בפועל.... אצלנו [ובמזרח אירופה] יורקים גם שלוש פעמים נגד "עין הרע" [במקום לדפוק שלוש פעמים על עץ],בהרבה תרבויות יריקות מבטאות בוז ומשמשות דרך לבטא שינאה ....."ואז המיקרוב הזה מריק עלי כבוד השופט........" יאלללה בית"ר יאללה ! ! ! חייב לרוץעכשיו,לא שכחתי את זה שמתחיל לבנות
,אענה לו בהרחבה כשאשוב. משמרת בוקר בתנ"כי יקירי ויקירותי.....ברררררררררר
להת' TAINTED SAINT

רסקול

New member
אז אמ'שלי הנקניקיה

פרימיטובסקה, כאילו? פיכס מגעילה שכמוה, ככה מוריקה כמו הסינים.

למעלה