אמא שלי כבר לא מתייחסת אליי כמו שצריך

sonic15

New member
אמא שלי כבר לא מתייחסת אליי כמו שצריך

אז ככה אמא שלי עובדת כסייעת גננת בגן ילדים בעיר בקיצור העבודה הזאת חשובה לה מאוד ושתדעו לכם היום היחיד שבו היא לא הלכה לעבודה השנה היה היום הולדת שלה באותו היום גם אני הייתי חולה אז נשארנו בבית בקיצור מקשיבים? העבודה שלה כל כך חשובה לה שאני כבר לא מרגיש חושב לה יותר כשחאותי היתה פה לפניי שנתיים אני זוכר שתמיד היא דאגה לי היא היתה סטודנטית ב\ומורה לאנגלית ותמיד דאגה לי אפשר לומר שהיא עשתה הפרדה בין עבודה לדאגה לאח שלה שזה אני בקיצור תמיד עזהר לי בשיעורים דאגה שאלך לרופאת שיניים(כואב מאוד) תממיד שיקרה לי שהולכים למקדונלדס ולקחה אותי להסתפר ביקצור תמדי דאגה לי ובאותו הזמן גם דאגה לעבודה שלה אצל אמא שלי גם היה ככה ועכשיו כבר לא היא עובדת כל יום עד 5 ובמקרים של ביביסיטר עד 6 ואתם בטח תגידו יתינקו תסתדר לבד אבל זה ממש לא ככה ביקצור היא עטבדת בגן כל היום ואפילו כשהיא חולה היא והלכת ומקודם בסך הכל הלכתי אלייה כדי שנלך ידח לקופת חולים כי אני רוצה לעשות בדיקות כי אני צריך להשמין -רזה מדי וגם יש לי אקנה-פצעים בגוף נמשיך? אז אמרתי לה היום בבוקר שתבדוק לי חשבתי בטח היא לא תבדוק וצדקתי כל היום היה לה בעבודה כולל הפסקה והיא התקשרה לבקבוע תור ממש לא העבודה יותר שחובה לה היא הלכה חולה לעבודה ואז אני בא ואומר אמא בואי נלך לקופת חולים ואל תגידי שלא והיא אומרת מצטערת אני לא מרגישה טוב הולכים הביתה אבל בשביל ללכת לעבודה היא בריאה קולטים? העבודה חשובה לה יותר מללכת איתי קלופת חולים נמאס לי נמאס ואל תגידו שנאי תינוק היא פשוט לא מתייסחת אליי ברצינות כל המזן העבודה יותר חשובה לה נעלבתי אמוד אומרתי לה את יודעת אני נפגע זמה כל יום יש לי יותר פצעים ואני רזה יותר ואז אמרתי לה חבל שטלי-אחותי לא פה היא דאגה לי יותר ממך כי כמו שאמרתי לכם היא לעומת אמא שלי תמדי הפרידה בין עבודה או למידה ובין לדאוג לי לא כמו אמא שלי שתמיד העבודה חשובה לה יותר היא חולה טוב היא הולכת לעבודה בקיצור נמאס לי מזה אני כל כך מתגעגע לאחותי:(

מצטערת על הבעיות שיש לך

אבל אולי תסתכל על אמא שלך לרגע ולא על עצמך...איכפת לך מה עובר על אמא שלך? בשביל מי היא עובדת? אתה מתלונן שהיא לא נותנת כסף אבל גם זה שהיא עובדת...אתה כבר בן 16...... ד"א אתה יכול ללכת לרופא לבד! ומצטערת על הגעגוע.

מה הקטע?

למה אתה כותב לנו את זה בפעם השניה? עוד פעם בניסוח אחר? כאילו מה? לא נשים לב? היתה לך בעיה והצענו לך פתרונות אז עכשיו כתבת את זה שוב? מה??

black hock

New member
יש צורה להגיד את מה שאת חושבת...

אני מבקשת פעם הבאה להגיד את הדברים שאת חושבת בצורה קצת יותר עדינה

למעלה