אמא שלי מנקה ת'בית....אני בנתיים...

אוי ברברון אתה ממש מתוקי

ה-
הולם אותך מאוד... ואיזה פולקעס....

twiti

New member
הי ברצ'וק, יש לנו בדיוק אותו מוצץ..

גם אני הייתי בתנוחה הזאת היום, ואפילו אמא צילמה אותי אבל עד שהיא תזוז עם החיבור של המצלמה והורדת התמונות למחשב אני כבר אתגייס
תמסור שבת שלום ונשיקות לזקנים...

איזה כייף לך - מתוקון אחד../images/Emo25.gif

נראה שאת העושה חיים בעוד אמא שלך מזיעה בנקיונות. תמסור ד"ש מאיתנו. עידו בדרך מהפעוטון

etilly

New member
דפ...תנצלי את הרגע!

עוד מעט יהיה ממש קשה לנקות את הבית בזמן שברבורון בבית. הנה, למשל...היום הייתי בטוחה שאין גן (השביתה הזאת "גמרה" אותי!!) עד שנעה לא נרדמה, לא היה סיכוי שאני אצליח לעשות משהו בבית. והקטנה הזאת סירבה להרדם!!! מה לא עשיתי? טיילנו, התגלשנו, נדנדה, ביקור אצל הירקן, אצל סבתא, אצל הכלב של השכנים... חזרנו הבית, אני מותשת והיא כמו חדשה. שמתי לה "הופ" בטלויזיה ופלא - היא נרדמה. אחחחחחח...שעה/שעה וחצי פנויה לניקיון של שבת. חה חה חה!! אחרי עשר דקות היא קפצה מהמיטה! בקיצור......הבית נראה כמו הצרות שלי!

dafgol

New member
אתי אני כל כך יודעת על מה את מדברת.

שתביני , עוד מעלתו
ער כבר מהבוקר ( 6 בבוקר !!!! ) , אומנם ישן 12שעות לפניכן.... עשינו היום " סידורים " בנק , דואר לפני שישבתו שוב סיבוב בקניון ....סופר ושאר סידורים של יום שישי...שיחקנו וצהלנו , בר עכשיו אוהב ללטף את ניקו
זה בכלל חוויה , היה באוניברסיטה ועשה " ספורט " על המזרון , ומה קורה עכשיו ??? - שמנו לו את בייבי מוצרט....הוא צופה , גולן נרדם ליידו...נראה לי הילד שלי עובד על אנרגייזר....
אבל מה...הבית נקי....ואנחנו מוכנים לשאנטי של הסופ"ש.... שבת שלום !!!!!

שוגי13

New member
אתה כזה חמודון ../images/Emo99.gif

ואולי תעזור קצת לאמא
דפנה- חינוך טוב מתחיל מוקדם

כל הכבוד לבר ששיחק......

בזמן שאמא שלו ניקתה (אפרופו נקיון....אמרת שסיימת.....אבל זה לא נכון....שכחת שעכשיו את צריכה לבוא אליי , השירותים-אמבטיה מחכים לך
....איך אני שונאת לנקות את החלק הזה של ה
......) וסחתיין על התמונות של בר , הילד פשוט
....אבל את זה את יודעת.....
.
ות ושבת שלום
(מחכה למפגשינו בשבוע הבא
)

דניאL

New member
איזה בר חתיך משהו משהו!../images/Emo24.gif

אואנחנו שולחים לו מלא כאלו:
מכל המשפחה, אמא דניאל אבא ליאור תינוקת שירה וכלבונת ליבי מתים עליכם