אמא שלי מתה לפני כמה זמן ממחלה

אמא שלי מתה לפני כמה זמן ממחלה

נדירה כל כך נדירה שיש אולי 60 70 חולים בכל העולם משהו כזה אבא שלי מצא בת זוג חדשה ועשה דמי "חתונה" איתה לי יש אותו סינדרום נדיר כל כך הוא טרח לציין את חולי אמא שלי ובעקיפין את שלי הוא אמר שהוא לא מבקש סליחה למרות שזה היה היום הכי עצוב שלי אני לא חי איתו כבר אבל עם בת זוגתו אני לא מוצא נושא לשיחה דיברתי איתו אני רואה פסיכולגית אבל זה לא משנה כבר 3 חודשים עברו והצלקת מגלידה מבלי רצון ומבלי הבנה

yaeli4

New member
אוריפלא יקר וחביב

צר לי על מסכת החיים הטראגית שלך. ספר על עצמך קצת יותר וכיצד אתה חושב להשתלב בפורום הזה. האם חלית בילדותך, או שמא רק לאחרונה. טרשת נפוצה יכולה להתגלות בגילאים מבוגרים ולאו דווקא כשנולדים. ספר יותר ונראה אם נוכל לעזור לך. בחיבוק אוהד,

blonda3

New member
../images/Emo140.gifאורי-שתהיה בריא

מקווה שתמצא תרופה למחלתך. למה נדמה היה לי שלטרשת נפוצה נמצאה תרופה? הכרתי פעם מישהי שהיתה חולה במחלה. אשה גרושה שהתחתנה שוב, והיו לה 6 ילדים.... היא גרה בדירה שקיבלו כנראה מעמידר, אבל היו שם לפחות 15 מדרגות שהיא היתה צריכה לעלות ומכיוון שלא יכלה ללכת אחיה או בעלה היו צריכים להרים אותה יום יום על הידיים. אפילו קצבת נכות לא נתנו לה בזמנו, ואני, שהייתי אדם זר לה לחלוטין, עשיתי מצווה ועזרתי לה למלא את הטופס של הביטוח הלאומי לבקשת נכות, וחתמתי לה, ולא האמנתי למשמע אוזני לסיפורים הקשים ולחיים הקשים שהיא עברה. לא היתה לה שום עזרה מטעם הרווחה. הם גרו ברמת גן.רק העבירו ילד אחד או שניים לפנימיה. ושום סיוע לא היה לה בבית. טוב. זה היה מזמן. מי אמר שהחיים קלים? והסיפור של אורי-גם סיפור לא קל. צריך ללמוד להסתכל על מה שיש ולא על מה שאין. בהצלחה

ע י ן

New member
יהיה טוב...יהיה טוב כן ...../images/Emo39.gif

עצוב. כל כך עצוב... ובכל זאת חשוב להתעודד ...לאסוף את השברים לזקוף ראש ולהמשיך. תאמין שהאושר בדרך אליך..צעד לקראתו. זה אולי נשמע קלישאות...אבל אדם בוחר גם ברגעים הקשים רגשית ...את הרגע הבא שלו. תתחזק אוריפלא אין ברירה נכון שיש בחיים כאב ועצב ובדידות...אבל באותם חיים ממש יש גם אהבה , חיוך ורגעי שמחה. אנו מחוייבים לעצמנו לקוות לרצות בכל הכוח ... להזמין בדמיוננו את הטוב ולהצליח לחלום... אוריפלא מקדישה לך שיר נפלא של מתי כספי .... ומאחלת לך כוח לשנות את מה שאתה יכול ואת הכוח לקבל את מה שלא.

ע י ן

New member
הנה השיר...אוריפלא.

מתי כספי, שיר נפלא, ניסיון שני...

אני לא חולה בטרשת

אני חולה במשהו מאודדדד נדיר שיש לו סימפטומים דומים לטרשת וזה לא העניין פה העיניין הוא בזאתתי שנדחפה למשפחה שאני באמת לא יודע מה אני עושה איתה אין לי משהו ממשי נגדה, אבל אני לא רודף אחרי בנות זוג של אבא שלי. הבנתם/ן? אורי.

למעלה