אמא שלי נפטרה

fofa777

New member
אמא שלי נפטרה

ומאד הייתי רוצה ללכת לתקשור אבל איך אדע שזה אמיתי??

מייפלס

New member
אם זה אמיתי את תדעי ...

מהניסיון שלי ... את תקבלי רמזים מהנשמה של הנפטר ... אפילו דברים שאף אחד אחר לא יודע עלייך או על אירועים בחייך ...

Nachmanides

New member
איך תדעי שזה אמיתי ?

פשוט ביותר !
בקשי מן המתקשר לומר מהן ארבע הספרות של הקוד הסודי של כרטיס האשראי בו השתמשה המנוחה.
אם יצדק - סימן שזה אמיתי...

רותי 11

New member
כפי שנאמר לך כאן כשאת תגיעי

למתקשר הנכון את תדעי ויש מצב גדול שאפילו
את תחושי אותה לצידך אם כמובן את תהיי מספיק
פתוחה.

רותי 11

New member
ועוד תוספת קטנה

בקשי מאמא שלך ז"ל שתפנה אותך
למתקשר הנכון ושימי לב לצירופי
המקרים וכמובן תקישיב ללב שלך
ככה לא תטעי

fofa777

New member
ואיך אני אדע מי המתקשרת הנכונה??? אני בכלל לא מכירה אף מתקשר

ואם התמקשרת לא תדע כלום וסתם תחרטט אותי???
היא תגיד לי פרטים או שהיא תשאל אותי קודם שאלות??

fofa777

New member
עוד שאלות

סליחה על החפירה...
אבל מעניין אותי במה אתם המתקשרים מאמינים שקורה אחרי המוות??
האם אתם מאמינים בגלגול נשמות? האם הנשמה נשארת איפהשהו בחלל ואז אפשר לתקשר איתה או מה קורה???

Nachmanides

New member
מתקשרים עם מתים כמובן יטענו באזניך כי אפשרי לתקשר עם המתים.

לא עולה לטעון, וזה ענין של פרנסה, אחרת מטה לחמם בסכנת שבירה.
לדעתי תודעת הנפטר, ה"אני" שלו, אובדת עם מותו, מכיוון שהיא יכולה להתקיים רק במוח פעיל.
אולם אבלים המתגעגעים קשות, עשויים להשתכנע כי מיסטיקן אכן מתעל אליהם מסרים מן הנפטר

המבחן האולטימטיבי שלי, המכשיל כל מיסטיקן המתימר לתקשר עם מתים - דרישה לציטוט ארבע הספרות של הקוד הסודי של כרטיס האשראי של הנפטר. מי שצולח מבחן זה - אכן מצוי בקשר עם הנפטר...

fofa777

New member
סליחה אבל מה כואב לך??????

גם אם הכל זה בולשיט זה הכסף של אותו אדם ולא שלך אז למה אתה בכלל מתערב??????
אם אין לך תשובות אז אל תענה..........אני אחליט אם זה אמיתי או לא ולא אתה תחליט בשבילי...

Nachmanides

New member
מה ש"כואב" לי הוא פתאיות חלק מן המין האנושי, ונוכלות חלק אחר

אולם, אכן מדובר בכספך שהשתכרת בעמל, ורק אתה מחליט מה לעשות בו

ושיהיה ברור - זה לא אמיתי...

ציונה30

New member
Nachmanides

אולי אתה לא אמיתי.... יש מצב.. מחליף שמות בדויים בתדירות מטורפת.. מסתתר מאחורי המקלדת..לא עוזב את הפורום, למרות שהתבקשת לא פעם לעשות כך.

ישנן עובדות בנות בחינה... ניתן לבחון ולדעת. עניין הכסף לא קשור כלל וכלל, אך לך זה לא משנה.. זה לא עולמך. לא תתחבר, לא תבין, לא תאמין , לא תרצה להאמין גם כאשר תקבל עובדה מוגמרת (עד שיום אחד תחווה את זה..). כעת מתאים לך פורום אחר - פורום -אתאיסטים. שם תפרוק את זעמך העולה מן המילים והשורות ללא הרף, ובאישון הלילה כשכולם ישֵנים.

Nachmanides

New member
"ישנן עובדות בנות בחינה" ?

על פי הצהרתך, את מורה לספרות ולעברית, לכן היה עליך לדעת כי מדובר בטענה ולא בעובדה.
איזו טענה מיסטית היא לדעתך בת-בחינה ?

"לא תתחבר, לא תבין, לא תאמין , לא תרצה להאמין" ?
אמונה, על פי הגדרתה, היא טענה שאתה מקבל בידעך כי במהות, בעיקרון - אינה בת -בחינה, שהרי אם הינה בת-בחינה - אינך נדרש להאמין. אתה יודע...

ציונה30

New member
לא נכנסת לפרטים...

על מנת להוכיח לך...לא.
אני יודעת היטב מהו הבדל בין טענה לבין עובדה, ותחדול מלהזכיר לי את מקצועי..לא התבקשת....
))))))

Nachmanides

New member
אם את יודעת - מדוע שלא תדייקי בלשונך ?

מקורה של המילה "עובדה" הוא ארמית, עוֹבָדָא, ופירושה מעשה. עובדה היא מעשה שנעשה, פעולה, מאורע שקרה, דבר של ממש. (מילון אבן שושן)...

למעלה