היי כרובית
ראשית, זה שאת יודעת שאת בבעיה וצריכה לגשת לטיפול, מראה על הנכונות שלך לעזור לעצמך, לטפל בעצמך ולרצות שיהיה לך טוב - ואני כל כך שמחה לדעת שאת בדרך הנכונה, אני בטוחה ומאחלת לך שתמצאי את המלאך הנכון ששומר עלייך שיעזור לך להתגבר על הפגיעה הקשה שעברת. וזה יקרה! חשוב שתאמיני שיש עדיין אנשים טובים, אמנם חשוב להיות עיניים פקוחות, אבל חשוב שתדעי שלא כולם נצלנים, אולי לא כולם יבינו את מה שעברנו, אנו השורדות והשורדים, וגם אי אפשר לבקש מהם דבר כזה, רק מי "שהיה שם" יכול אולי לחוש את הרגשתך. ואת צריכה לנסות לקבל את זה, כי אפשר לגרום לאדם להרגיש משהו בכח, התחושות באות מבפנים, וכל אחד יקבל את זה בדרכו שלו. נורא כאב לי לשמוע שאת לא מרגישה שאי פעם תוכלי להיות אמא. זה כל כך צרם לי ואני נורא רוצה לחזק אותך ולומר לך, שדברים באמת יכולים להשתנות. להיות אמא זו אחריות ענקית גם מבלי להיפגע, ומהמקום שאנו באים זה טבעי שנחשוש ונגונן יותר על ילדינו ממי שלא עבר פגיעה, זה כל כך נורמלי איך שאת מרגישה. אני מקווה בשבילך שההרגשה הזו תשתנה, כי לדעתי חוויית האימהות היא הדבר המדהים ביותר שאדם עובר בחייו. זו אהבה אמיתית ללא גבולות, זה רצון להעניק ולתת מעצמך כמה שיותר, זה רגש עילאי לראות ולנשק אותם כל בוקר צהריים וערב, זה לחכות לסוף יום העבודה כדי לרוץ לקחת אותם מהגן, זה להתפלל כל יום לשלומם. ומה שמקבלים בחזרה - הו, זה פשוט מדהים, זו אהבה כל כך גדולה וענקית, שהילדים שלי באים ואומרים לי: אימא אני אוהב/ת אותך, את שלי, אמא רק שלי, הלב שלי מתמוסס ומתמלא בשמחה. אלה רק דוגמאות קטנות - וחשוב שתדעי שלא כדאי לוותר בקלות על המתנה הזו שנקראת - ילדים, ילדייך שלך.אני מבינה שזה כל כך כואב לך, ואני כל כך מבינה ומזדהה איתך, אני מקווה שיהיה לך הרצון והכח לטפל בעצמך כדי להתגבר ולגרום לתחושה הזו לעזוב אותך לתמיד. אני מקווה שתפגשי את המלאך המתאים שינחה אותך ויעזור לך להרגיש הכי טוב שיש! שיהיה לך יום מקסים!