אמא שלי מתעצבנת עלי שאני נגעלת מעוף...
A aradori New member 4/11/02 #3 פתרון: תביאי לה תרנגולת חיה, וסכין קצבים. תגידי לה שאת מוכנה לאכול רק אם היא תכין לך את העוף בעצמה. סביר להניח שהיא תסרב... ואז תתעצבני עליה שהיא נגעלת להכין לך עוף.
פתרון: תביאי לה תרנגולת חיה, וסכין קצבים. תגידי לה שאת מוכנה לאכול רק אם היא תכין לך את העוף בעצמה. סביר להניח שהיא תסרב... ואז תתעצבני עליה שהיא נגעלת להכין לך עוף.
N Neta558 New member 4/11/02 #4 אז סרבי לאכול עוף מטעמים אחרים... אם תטעני שאת לא מוכנה לאכול עוף כי זה לא בריא, האם גם אז היא תתעצבן על כך שאת מנסה לשמור על בריאותך?
אז סרבי לאכול עוף מטעמים אחרים... אם תטעני שאת לא מוכנה לאכול עוף כי זה לא בריא, האם גם אז היא תתעצבן על כך שאת מנסה לשמור על בריאותך?
א אסף שפיגל New member 4/11/02 #5 יש סכנה שהיא תעלב כי ככה את בעצם אומרת שהיא נותנת לך אוכל לא בריא..
M MooN aka asdfgh New member 4/11/02 #6 מה זה משנה? אפילו אני (שאין לי נגיעה אישית לנושא) נפגע מהחוסר התחשבות של אמא שלה!
M mandy New member 4/11/02 #7 אולי כי התחלתי עם צמחונות רק בחודש האחרון אז זה חדש בשבילה כי "יש הרבה ויטמינים בעוף" בלה בלה בלה
ד דורון ק New member 4/11/02 #8 ברוכה הבאה ואתן כמובן מוזמנות לפנות לפורום זה בשאלות שעולות,וכמובן באם יש ספק לאיכות תזונתך להיוועץ עם תזונאי.
ברוכה הבאה ואתן כמובן מוזמנות לפנות לפורום זה בשאלות שעולות,וכמובן באם יש ספק לאיכות תזונתך להיוועץ עם תזונאי.
ד דדי שי New member 4/11/02 #9 על צמחונות בצל ההורים אני מצרף מאמר מאתר אנונימוס העוסק בבעיה של חיים כצמחוני תחת הורים בלתי תומכים. אני מקווה שהוא יוכל לעזור לך. ובכל מקרה- שיהיה לך בהצלחה עם הצמחונות!
על צמחונות בצל ההורים אני מצרף מאמר מאתר אנונימוס העוסק בבעיה של חיים כצמחוני תחת הורים בלתי תומכים. אני מקווה שהוא יוכל לעזור לך. ובכל מקרה- שיהיה לך בהצלחה עם הצמחונות!