אמא של בוזיקית את שומעת אותי נכון?

אמא של בוזיקית את שומעת אותי נכון?

כן בודאי שאת שומעת. אני פונה אליך ולא יודעת למה. אולי כדי להודות על מה שהבאת לעולם. על הבחורה הילדה שלך המקסימה ללא מילים על הטוהר שיש בה הרכות האהבה הבלתי פוסקת ההערכה שלה לבני אדם, היכולת נתינה האינסופית. אני בטוחה שאת לימדת אותה להיות בן אדם טוב והיא כזאת. רציתי שתדעי שהיא בסדר אני שומרת עליה אך היא זאת שנותת לי את הכוחות להמשיך הלאה, היא דואגת לי , את יודעת אמא יקרה ? הילדה שלך ידעה שהיום בבוקר לא הרגשתי טוב והפחד השתלט עלי שוב פעם , כשהתעוררתי משינה בצהרים מצאתי את ההודעת SMS שלה זאת שגרמה לי לקום מהמיטה באותו הרגע ולא להמשיך את השינה עד לערב. אני כותבת לך אמא שלה, אמא זהב.יקרה , איך ככה בראת את הנבראת שלנו ? או אולי שלי בפרט? הרי היא גם כן שלך. אני פונה אליך אנא שימרי עלינו אנחנו חלשות לפעמים ויש ימים שאנחנו חיים בעולם כה אכזר, תני בנו כוח להמשיך לחיות קחי מאיתנו את הסבל הבת שלך זאת שניפרדה ללא רצון ממך היא כמו אחותי ואפילו לא ראיתי אותה אך בעמקי נשמתי וחדרי הלב אני מרגישה שכאילו אנחנו מכירות שנים. היא בחורה נפלאה, דוגמא לפירוש המילה בן אדם !! כן היא כזאת אמא. בזכותך, את נטעת בה את מה שאולי קיבלת או שלא,, עשית אותה כל כך טובה ורגישה יודעת לעזור ולתת מעצמה ללא הרף והיא כציפור חלשה תלושת כנף לא נכנעת היא רצה במסלול החיים האנסופי זה שהיא סללה לעצמה עוד כשהיית בחיים . בדמעות אני כותבת לך . ברכי אותה בכל ברכותייך, אני יודעת שנשמך צרורה ועטופה בין מלאכים בגן עדן. אני כבר הולכת להדליק לך נר אמא. ואיזה פרק קטן מתהילים. את עולם ומלואו וכשאת "פינית מקום" הבת שלך ממשיכה את מה שאת היית ועודך אני בטוחה שעודך כזאת . היום ברגעים קשים רגעים רדופי חרדה ודמעות רק עליה חשבתי, אפילו לא על אחותי או על הורי, רק על בוזיקית שלי . כי היא טמונה עמוק בנשמה שלי. שימרי עלינו אמא יקרה. אמא של החיים של העולם אמא של ב ו ז ק י ת מנוחתך תהיה עדן. אמן!

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

ההודעה שלך גרמה לי לבכות ולא מצער אלא מהתרגשות. מרגש אותי לשמוע ממך על התמיכה שאת מקבלת מבוזיקית, על החיים שהיא מעניקה לך ומרגש אותי לשמוע את הכרת התודה שלך כלפי אמה של בוזיקית שנתנה לה חיים. מדהים איך טוב לב מתגלגל הלאה בעולם שלנו ולפעמים, גם מהעולם הבא זה מפציע וממשיך לגעת.

בוזיקית

New member
אלין נשמה אצילה שלי...

אני גולשת כעת מהסלולרי, אפילו לא פתחתי את המחשב ואני כל כך נרגשת מדברייך ובוכה... היום עברתי התמוטטות קלה. צפיתי שזה יקרה. אני מותשת כעת ומבולבלת ואין לי כח להסביר, אך אל דאגה אני אפרט בהמשך. הגעתי למצב של גודש נפשי ופיזי מעל לכוחותי. אך לא יכולתי שלא להגיב להודעה הכל כך מרגשת שלך... יש לי רק בקשה קטנה אחת מהחברים שלי פה: אנא אל תשכחו גם את אבי הטוב שנפטר לפני 13 וחצי שנה. אבא`לה שלי הספיק בזמן הקצר שה` נתן לנו יחד ללמד אותי אהבת הבריות מהי וגם ממנו בורכתי באי אילו תכונות. מי שרוצה מוזמן להדליק נר גם לאבא שלי שינוח על משכבו בשלום. היו חזקים ואמיצים חברים אהובים שלי. תש כוחי כעת אך איני חדלה מלראות את הטוב ולצפות לו. שמרו על עצמכם ובקרוב אפרט יותר. תודה על האהבה העצומה וחסרת הגבולות, בפרט שלך אלין, מלאכית יקרה. מצטערת שיצא לי מבולבל. אוהבת אתכם, בוזיקית

בוזי מלאכית שלי.

אני יודעת בדיוק מה עבר עליך היום. שכחת שאני בקטע של תקשור? וחוץ מזה ההרגשה הפנימית והמועקה שלי שהיתה לי בהרגשה מדודה על בטוח שלא טוב לך . לא סתם רשמתי את המכתב לאמא שלך ז"ל לא סתם בוזי מאמי. אני מרגישה אותך תמיד. אחות וחברה יקרה ואמיתית שלי שלך לתמיד. אלין

puptits

New member
../images/Emo16.gif-../images/Emo16.gif להורייך, בוזי

ולך בוזי אני מדליק את ה
שתמיד תאיר את חדרי ליבך ונפשך. ממני

../images/Emo24.gifבוזי נשמה טובה

בוזי רק רציתי לומר לך שאני מת עלייך ואת פשוט נשמה טהורה אני מחזק אותך ושולח לך המון חום ואהבה את פשוט מיוחדת במינה

בוזיקית

New member
נשמות טובות, כל מי שכתב לי

הלב מחשב להתפוצץ מעוצמת ההתרגשות והצמרמורת שחלפה את בשרי כשקראתי את המלים הטובות שלכם. מכירים את השיר של יהודית רביץ: "רק מילה טובה או שתיים, לא יותר מזה"? ובכן, תמצית האמת כולה. אני עדיין באפיסת כוחות אחרי היום הנורא שעבר עלי אתמול - עדיין איני חזקה מספיק לספר פה במה מדובר, ומבטיחה לספר כשאתחזק מעט. אוהבת את כולכם ומתפללת בעדכם בנרות השבת. אני מזמינה את כולכם להדליק נר גם לזכרו של אבי ומי יתן וזכותם של הורי תעמוד לכולנו גם כאן, בעולם הזה. תבורכו נשמות טובות ויפות שלי. בוזי

בוזיקית

New member
תודה נשמה את מוזמנת להצטרף

לשירשור שפתחתי בתחילת הדף הדלקת נר לזכר שני הורי. אני מודה לך מאוד וכואבת עכשיו מכדי להמשיך לכתוב. אכתוב פה כשקצת אתחזק. קבלי תודתי וחיבוק. שלך תמיד, בוזי

למעלה