אמא של ילדים שנפגעו מחיסונים...

אמא של ילדים שנפגעו מחיסונים...

הפגיעות הפכו את הילדים שלי לכאלה שצריכים הרבה יותר "אמא". אבל, "ליקויי למידה" לא זיכו אותם בקצבה כלשהי. נאלצתי להשאר בבית עם בני בעקבות תקופה ארוכה שלא הלך לבית הספר. עכשיו הביטוח הלאומי עיקל לי את חשבון הבנק בגלל "אי תשלום משנת 97" וכל הזמן הסכום קופץ ועולה. נראה לי מצב קפקאי שגם לא עוזרים לי וגם דורשים ממני שאני אשלם להם. הפגיעות מהחיסונים מוכרות על ידי הנוירולוג ועל ידי הגסטרולוג אבל לא הצלחתי לברר את זהות יצרן החיסונים כי זה לא כתוב בפנקס החיסונים ומשרד הבריאות לא הצליח לקבל תשובה מ "ש.ר.א.ל" בהנהלת פרופ מודעי . היתכן שכל זה נעשה במסגרת "מימון המפלגות"? כיוון שאכן משרד המשפטים מחייב מפלגה בתשלומים שונים (לדוגמא דמי פרסום מפלגה) וזה גורם לכך שהמפלגות מחפשות "הכנסות" על ידי כריתת ברית עם חברות ביוטכנולוגיה (הנדסה גנטית בהתאם לתורת הבונים החופשיים).

ליקויי למידה....

ילדים שמגיל שנה השינה אצלם לא מסודרת, הקריאה והכתיבה הגיעה רק בגיל 15, בתי הספר עושים לנו קבלת פנים של מקלחות קרות ואי אפשר להתקבל לאף בית ספר.

למה לא מקבלים הכרה בקשיים?

אין אף גוף שמממן שיעורים פרטיים ....... הלכתי לראות מי זאת היועצת המשפטית של משרד העבודה והרווחה, והבנתי הכל. יש ניגוד ענינים בין היועצים המשפטיים (מהתרבות הנוצרית) ובין הנפגעים היהודים. אין עם מי לדבר. מדובר בניגוד ענינים גדול ומכאיב שנשיא בית המשפט העליון הציב את אשתו בתפקיד ה"תליין" של נפגעי החיסון.

פגיעות מחיסון

צר לי לומר, אבל מרוב פרטים לא הבנתי את השאלה/שאלות. במדינת ישראל, לפחות לגבי החיסונים העיקריים הניתנים כאן, אין שום צורך לזהות את יצרן החיסונים. קיים ביטוח חוק נפגעי חיסון, המבטח את כל מי שמקבל את החיסונים העיקריים במדינת ישראל. אם לדעתך, ילדיך נפגעו מחיסון, זהו הערוץ הראשון לפעולה ולא מצוד אישי אחר יצרן כזה או אחר. אשר לתאוריות הקונספירציה, אנא השאירי אותן לפורום אחר, זה איננו אחד מן הנושאים שאנו דנים בהם כאן.

למעלה