נשימה ארוכה
בדיוק רציתי ללכת להתקלח, אני מכורה בטירוף... אני לא חושבת שצריך נעליים הפוכות. יש לי הרגשה מוזרה לגביהן. זה שאני מנעילה אותן רק בגלל שזה מה שמייצרים כאן... לא מספיק לי. הפחד שלי והוא לא בטוח בכלל שמבוסס, אבל זו התחושה, שבגלל שהנעלים יהיו הפוכות זה "יבלבל" את הגיד בצד הפנימי של הקרסול ואז יכול להיות מצב שיצטרכו לעשות את הניתוח להעברת הגיד. חוץ מזה גם ככה הנעלים עם הבר זה לא הכי נח שבעולם אז למה גם לשים נעלים הפוכות. אני לא הייתו רוצה לשים נעלים הפוכות אם היתה לי אפשרות לבחור... עוד על הנעלים, הן מרופדות. דבר שגם עוזר להשאיר את הרגל למטה- במקום מדבקת הפלסטיזוד, וגם אני מקווה שיהיו פחות סימנים כחולים ב"צמיד" של הקרסול, שפחות תלחץ הרצועה. הנעלים שהולכים איתן בארץ מיוצרות בארץ במפעל אחד וכולם משתמשים בהן. הן מיוצרות הפוך כדי לטפל בבעיה אחרת אבל בגלל שרק ככה מיצרים אותן- בטח שיקול כלכלי- אז גם הקלביסטים הולכים איתן. הבר האדום המתארך. קראתי עליו המון דברים טובים (יותר מעל הבר המוזהב המתארך), פונזטי משתמש בו... הנעלים של אושרי הולכות בזוית של כשלושים מעלות כלפי מעלה, ולא בזוית ישרה. זה משגע אותי. אם תשימי לב שהבר הכי סגור, ואת מחזיקה את הבר במקביל לרצפה גם הנעלים יהיו במקביל לרצפה, אם הבר פתוח הן מתחילות להיות בזוית. זה גם נראה לי טירוף. אני מקוה שהבר האדום גם יותר קל. הוא ישר וכך אם אושרי יצטרך לעמוד עליו יהיה לו קל יותר, אני מקוה. אני לא יודעת איך יודעים אם הק"פ תנוחתי. אני מניחה שרק אורטופד יכול לדעת ושזה תלוי במידת הקשיחות של כף הרגל. מה שאני יודעת שהטיפול בק"פ תנוחתי הוא ממש גבס שניים לכל היותר (מקוה שאני לא מטעה), אבל אין צורך בנעלים וכו'. זה בכלל נראה לי חולף כל כך מהר שההורים בכלל לא יודעים מה זה ק"פ. יצא לנו לפגוש באמא לילדה עם ק"פ תנוחתי ברגל אחת שהיתה צריכה רק גיבוס אחד, ואני כבר רציתי לתת לה עיצות... נראה לי גם שלרב זה נגרם מתנוחה לא טובה ברחם ועל כן שמו. טוב למקלחת (איפ איזה סירחון). מקוה שעזרתי עידית