אמא של נושי את יכולה לרשום שוב את טיפ הכמון לגזים לא מוצאת אותו בפורום תודה
1 1הירוקה New member 4/3/04 #1 אמא של נושי את יכולה לרשום שוב את טיפ הכמון לגזים לא מוצאת אותו בפורום תודה
ג גן עדן היחידה New member 4/3/04 #2 מנסה לסיייע. הנה הטיפ: כפית כמון על כוס מים להרתיח ואת מה שלמעלה אחרי שהתקרר לתת לשתות ככפית בערך .2. לגבי עצירות לעשות עיסוי לישבניים בעזרת שני האגודלים לעסות את הישבנים באמצע בתנועות סיבוביות זה עוזר לגזים ולעצירות .
מנסה לסיייע. הנה הטיפ: כפית כמון על כוס מים להרתיח ואת מה שלמעלה אחרי שהתקרר לתת לשתות ככפית בערך .2. לגבי עצירות לעשות עיסוי לישבניים בעזרת שני האגודלים לעסות את הישבנים באמצע בתנועות סיבוביות זה עוזר לגזים ולעצירות .
ג גן עדן היחידה New member 4/3/04 #3 הוספתי את הטיפ גם למאמרים.... שמדברים על טיפים לחיים טובים. יום נעים אורית
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 4/3/04 #4 הנה קישור לעצה של אמא של נושי לגבי הכמון. לפתוח את הקישור שלמטה. זו ההודעה שהיא כתבה בה על הכמון.
א אמא של כדור New member 5/3/04 #8 ירוקה, האם קראת בטיפים במאמרים מה שקוקימן כתב על שמירת הגבס יבש? אולי זה גם יכול לעזור