אמא של עמית היקרה....

שרון7774

New member
אמא של עמית היקרה....

אני מבינה שלדרת ברמה משנה לשנה זה לא קל אבל יש גבול.... אני יודעת לחנך את הבנות מצויין הן תחרותיות אבל גם יודעות לפרגן... תתפלאי, אבל יש להן חברות ממשגב, מעמק הירדן ממכבי חיפה...מעניין שרק מהרצליה לא אולי אתם הבעיה?!?!!? תחשבי שוב לפני שאת כותבת דברים מאשימים כאלה....בנות רמת השרון אפילו לא התחרו באותו בית של בני הרצליה.... מורן

אמא לה3

New member
מורן יקרה

שרון / מורן יקרה. יש הרבה דרכים לומר דברים ולהעביר מסרים, יכול להיות שאת צודקת או לא, אבל למה לקנטר ולפגוע. זה לא בונה כלום והמסר שלך ילך לאיבוד ומה שנשאר זה סתם פריקת אגרסיות שלך, ו / או פגיעה באחרים. זה לא כדאי ולא בונה !!. יש פה פורום כזה סבבה אם יש לך נושאים לדיון ( כן זו המטרה של הפורום ) תשני גישה. ודווקא את שבעניינים ועושה עבודה מקצועית וטובה בתחום בטוח יש לך מה להוסיף / להעשיר לנו.

שרון7774

New member
מעבירה מסרים?!

את מנסה להוכיח כמה הקבוצה שלי לא מפרגנת....וכמה אני לא בסדר בדרך שאני מחנכת את הילדות.... לפני שאת מדברת על אחרים תסתכלי מה קורה אצלכם בקבוצה..... אני לא מנסה להעביר שום דבר חוץ מלהגן על הקבוצה שלי מפניייך...

תגובה קצרה

מורן/שרון/הורי רמה"ש, אין לי שום כוונה להתנצח או להתעמת על ההשגים והציונים - בכבוד זכיתם בהם, וכבר בתחילת דבריי פירגנתי, ומכל הלב. אם זו את מורן - את בוודאי זוכרת שפניתי אלייך בעת תחרות שאתם אירחתם מספר קבוצות לפני כחודשיים ותיארתי לך סיטואציה לא ספורטיבית (בלשון המועטה) ואת הסכמת עם דבריי ואמרת לי שגם את ראית את הדברים וטיפלת בהם בתוקף מיד. לדאבוני, אמש הייתי עדה לבנותייך-תלמידותייך, בזמן שהן חיכו לתורן להתחרות, ושוב היה זה הסגנון הלא חברותי-ספורטיבי שצרם לאוזניינו ההורים..(היושבים בטריבונה). משיחה עם אחת השופטות נאמר לי שמאמנת מקב' נוספת, לא מהרצליה, התלוננה על אותה התנהגות מצד בנותייך - למתעמלות שלה. האם זה מספיק בשביל להבין שמעבר למדליות, לציונים ולהשגים המכובדים,יש מקום לעוד דבר בסיסי, או שרק הנצחון הוא אשר משאיר טעם טוב?... במאמר מוסגר אציין שאני מתרגשת בכל פעם מחדש לראות את דרך ניצוחך ויחסך כלפי המתעמלות, ואכן חבל שירדנו ממקום שני לשלישי קבוצתי, אך למרות זאת הביקורת שלי לא נובעת משום תסכול - כי אין בקרבנו תסכול. הבנות נתנו את מה שיכלו ויצאו עם מדליה..

שרון7774

New member
איזו הגזמה.......

השיחה ביננו כבר איבדה את גבול הטעם הטוב..... אם תוכלי להתחייב שכשאחת מהמתעמלות שלי נופלת ממכשיר ומפשלת ההורים והבנות לא שמחים אז אני ממש לא מאמינה לך....כי זה הספורט והוא תחרותי ואין מה לעשות זה טבעי........ דבר שני אני מחנכת את הבנות לנצח בזכות היותן טובות ולא לנצח כי אחרים מפשלים ולכן הן לא מייחלות לפישולים של אף אחת ומשום קבוצה....זה שאת בוחרת להיות יפת נפש ולהצתדק זה נחמד מצידך את מצטיירת מצויין אבל בואי נודה בזה הבנות שלי חברות של בנות מהמון קבוצות אחרות נפגשות, יוצאות למחנה אימונים יחד ....אז כמו שאמרתי לא בטוח שהבעיה היא אצלינו... יש לי כ"כ הרבה דוגמאות לתת לך על התנהגות לא ספורטיבית של הקבוצה שלכם אבל את זה נעשה ב4 עיניים אם תרצי אני לא כמוך....ממש חבל שבחרת בדרך הזו ושיהיה לכם המון בהצלחה!!

אמא לה3

New member
מורן יקרה

אני לא יודעת אם שמת לב, אבל באף אחד מהמסרים שלי לא התיחסתי לקבוצתך. אולי התבלבלת ביני לבין אמא של עמית10, אבל מעבר לתגובה שלי אליך למעלה בקשר לדרך שבה בחרת להגיב לאמא של עמית, אני לא הייתי בתחרות, אין לי מושג קלוש מה היה שם ואני לא אתיחס לזה, כל הפוסטים שלי בנושא היו כלליים מאוד והתיחסו לגישה לא ספורטיבית בכלל ולא בפרט. שוב שימי לב מי פונה אלייך.

למעלה