אמא שנדחפת לפליידייט

משל333

New member
אמא שנדחפת לפליידייט

שאלה קצת עדינה.
הזמנתי הביתה ילד מהכתה של הבן (ילד שעוד לא התארח אצלנו וגם שלי לא היה אצלו, את האמא אני לא מכירה ראיתי אותה פעם-פעמיים בתחילת השנה ואפילו לא זכור לי אם החלפנו מילה), ושלחתי אימייל לאמא לתאם איתה שאאסוף אותם מבית ספר (אנחנו במרחק הליכה).
האמא הודיעה שבשמחה, וגם האח הצעיר שלו רוצה לבוא (ניחא, בדר"כ נהוג לשלוש אם זה בסדר, היא רק הודיעה לי), וגם היא תבוא כי "זמן למבוגרים זה גם חשוב".
נכון שזה לא סוף העולם, אבל כבר מזמן עברנו את השלב הזה שהורים נשארים עם הילדים, ולא מתאים לי SMALL TALK לשעתיים שלוש. הייתי מבינה את זה אם היה מדובר ילד שקשה לו להסתגל או כל בעיה אחרת שהיא, אבל בוודאות זה לא המצב.
יש דרך לצאת מזה בעדינות? או להשלים עם זה בשקט?

placid1

New member
תגידי שאת תשמחי, אבל את צריכה לעבוד

כי יש לך משהו דחוף/חשוב להגיש בעבודה/מס הכנסה/אוניברסיטה וכו.

מצד שני, אולי היא נורא נחמדה ואת מפסידה הזדמנות להתחבר עם מישהי שיכולה להיות חברה שלך?

alphadelta

New member
אכן עדין

אבל חבל לפספס חבר טוב לילד או חברה טובה לך בגלל זה. וזה גם יתן לך הזדמנות להכיר אותה ולדעת מה להגיד פעם הבאה כדי שזה לא יקרה שוב :)

לדעתי, להשלים עם זה

ומקסימום להגביל את המפגש של הילדים על מנת שגם זמנכן המשותף יהיה מוגבל

&nbsp
אולי זה רק בגלל שזו הפעם הראשונה. בני כמה הילדים?

orilina

New member
מוכר

זאת תופעה שמאפיינת אמהות אמריקאיות שהילד הבכור מתחיל להגיע לגיל הפליידיטס - לפחות בפעם הראשונה הן אוהבות לבוא גם ולעשות בדק בית.
עם הילד השני ובטח עם השלישי הן כבר משחררות יותר חופשי

חשוב כשמזמינים להשתמש במינוח הנכון drop off pick up וכן לתחום את הפליידיטס בזמנים.

forglemmigej

New member
אני בעד לבלוע את הצפרדע

אולי היא רוצה להכיר אותך מה רע בלרכוש עוד חברים, יתכן וזה יהיה חד פעמי יתכן ותרכשי חברה לחיים , אני זוכרת שהילדים שלי היו קטנים יום אחד מישהי הזמינה אותי ועוד אמא ביחד עם הילדים שלנו אליה הביתה אחה"צ אחד , התכונתי להיות חצי שעה ובסוף נשארתי שעתיים , אחת מהן היתה מבקרת סרטים ממוצא צרפתי, השניה היתה רופאת שיניים ממוצא דרון אנריקאי והיה אחר צהריים קסום , הדרון אנריקאית לא הפסיקה לדבר ואני מתה מתה על המבטא שלהם מוכנה לשמוע את זה שעות, הצרפתיה סיפרה על הכרותה עם ז'אק דמי במאי אהוב עלי במיוחד נשים מאד עמוקות , הבעיה היתה עם הילדים כי הבן שלי והבן של הצרפתיה היו מאוהבים בבת של הדרון אנריקאית ורבו על תשומת ליבה כל הזמן כולה בני שלוש וחצי. על כל פנים שמרנו על קשר כמה שנים טובות .

אוץ!!! האם כבר סיכמתן לכמה זמן הם מגיעים?

הייתי בולעת את הצפרדע הזאת אבל לא לשעתיים שלוש

מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר בטוב.

משל333

New member
תודה לכולם ועידכון משמח

מסתבר שהיתה אי הבנה.
באימייל אליה כתבתי שההבן שלי ישמח לשחק עם הבן שלה כדורסל בפליידייט, כתבתי שאני יכולה לאסוף את הילד שלה אחרי בי"ס וכתבתי גם את הכתובת שלנו שתדע מאיפה לאסוף אותו.
מסתבר שהיא הבינה שאני מציעה שנשאר כולנו אחרי בי"ס ושהם ישחקו כדורסל בבי"ס!
כשהתגלתה הטעות כמובן שפשוט הילד בא לבד, בלי האח ובלי האמא.
רווח לי! ולמדתי להקפיד להיות מאוד מאוד ספציפית באימיילים שאני שולחת.

ולתגובות, היו זמנים שמאוד שמחתי לארח ולהתארח עם הילדים (החשבתי את זה כפליידייט גם עבורי
) ובאמת הכרתי כך הרבה נשים מקסימות. אבל... די. אני כבר לא ב- mode של אירוח הורים בפליידייט. יש הורים שנכנסים לפטפט כשהם מורידים את הילד, וכבר קרה לי שהשיחה היתה ממש זורמת וכייפית והאמא נשארה למעלה משעה והיה נחמד מאוד, אבל לקבוע שנשארים לפליידייט זה כבר משהו שממש לא הייתי מצפה וזה עול רציני.

טוב שככה נגמר.

כל כך חשוב להיות מאוד ברורים.

מה שמוזר שדווקא בישראל יוצא שאני לא מספיק ברורה, ואחרי כל מיני סיטואציות אני כועסת על עצמי למה לא הסברתי יותר ברור, למה לא שאלתי, למה הם לא טרחו להגיד וכד'

למעלה