אמא תכיני לי עם צ'יפס.. סופ"ש נעים לכווולם! מה התיכנונים לסופ"ש ?.. איך עבר השבוע..?
ש ש ל ו מ צ ה New member 4/2/05 #1 אמא תכיני לי ../images/Emo32.gif עם צ'יפס.. סופ"ש נעים לכווולם! מה התיכנונים לסופ"ש ?.. איך עבר השבוע..?
אמא תכיני לי ../images/Emo32.gif עם צ'יפס.. סופ"ש נעים לכווולם! מה התיכנונים לסופ"ש ?.. איך עבר השבוע..?
S SnoocK New member 5/2/05 #2 שופס נעים גם לך../images/Emo70.gif אני הולכת לעשות כלום. ולשמוע TC... WHAT ELSA IA NEW.....
S SnoocK New member 5/2/05 #3 שופס נעים גם לך../images/Emo70.gif אני הולכת לעשות כלום. ולשמוע TC... WHAT ELSA IA NEW.....
S SnoocK New member 5/2/05 #4 *WLSA=ELSE **IA=IS ***שופס=סופש...... מנהסתם.. (למה תפוזונע שלח לי את זה פעמיים.. )
C crazy4tc New member 5/2/05 #5 המממ... לט'ס סי... אתמול הייתי בערב בבצפר (כמעט כל יום שישי ילדים מארגנים ערב לפי נושא מסוים שבו הם מופיעים ולפעמים אחר כך יש דיסקו) היה ערב שחור והיה פשוט מעולה! והיום... יש לי שני מבחנים להתכונן אליהם, לפתח רעיון לתסריט, לראות הופעה של אחותי... ואת כל זה לעשות היום :-\ אין מצב שאני מספיקה
המממ... לט'ס סי... אתמול הייתי בערב בבצפר (כמעט כל יום שישי ילדים מארגנים ערב לפי נושא מסוים שבו הם מופיעים ולפעמים אחר כך יש דיסקו) היה ערב שחור והיה פשוט מעולה! והיום... יש לי שני מבחנים להתכונן אליהם, לפתח רעיון לתסריט, לראות הופעה של אחותי... ואת כל זה לעשות היום :-\ אין מצב שאני מספיקה