אמא תראי=אני מורשה למות

אמא תראי=אני מורשה למות ../images/Emo16.gif

שמתם לב שבאלבום המיכתה כל השירים מתורגמים מעברית לאנגלית בצורה מדוייקת, מעברית לאנגלית ורק השיר אמא תראי תורגם לאנגלית ל: I ALLOW TO DIE כלומר אני מורשה למות שזה בעצם המסר המרכזי של השיר

ליאורנר

New member
אאאאאממממ....

אביב סתם קנה את הגרסאת ספיישל אודישן בדי וי די של ונדטה אז הוא רצה להתלהב שהוא קיבל את המסכה בסיטי הול הוא שם מסכה יותר יפה של מסיכת הוקי[שנראת כמו המסיכה של ג'ייסון מסרט האימה המוכר]

אז הנה תקציר על הסרט?

בקישור למטה האם הסרט מומלץ למי שראה?.. האם מרתק?...האם יש בו פחד (המסכה מפחידה אותי -לא הייתי רוצה לראות מישהו שעונד אותה בלילה לידי ,,,ליד המיטה
)

ונדטה....

לא כזה אהבתי תסרט....לא היתי אומרת שהוא מומלץ לצפיה.... אבל תראה אולי תאהב.. חברה שלי נגיד ממש אוהבת אותו.

אני חשבתי יותר על "פנטום האופרה"

שזה סרט על "רוח רפאים כביכול " שמתחבאת בבית אופרה גדול בפריז בתקופה שלפניי 200 שנה והרוח הזו עוטה/לובשת עליה מסיכה מפחידה אבל גם מתאהבת בשחקנית הראשית של ההצגה ,,,, אחרי זה מתברר שזה בן אדם ולא רוח פראים ששם מסיכה מפחידה בגלל עיוות שיש לו בפנים ,,,, ,

ניראה קצת כמו מלאך המוות-תודו

למי שלא מכיר את הסרט ונדטה, כמו לי זה ניראה כמו מסכה של מלאך המוות ביחוד אם הוא עולה עם המסיכה ושר את "זיגוטה" ,,,, מפחיד,,,

Forever NemeSh

New member
חייבת לציין שהוא כבר לא מלהיב אותי..

דיי ממצה אחרי 2 דיסקים שרובם נשמעים מאוד אותו הדבר.. אפילו שהם שירים מדהימים ושהוא מוכשר מאוד. הוא מקסים ורגיש, אבל כבר פחות מעניין.

למעלה