אמא...

י.קטן

New member
אמא...

אני יושבת לי ליד המחשב, מדבר לי קצת באי סי קיו, אין עם מי כרגיל... לפני כן יצאתי לטייל עם חברים, אנחנו מסתובבים פתאום משטרות, אמבולנסים, התחלת הזעקה, שנקטעת מהר. ואורות כחולים של ברקים כל הזמן, אין רעמים, אין גשם, מפחיד ביותר. חזרתי הביתה עכשיו גם- רעמים כל הזמן, בלי גשם, רק רעמים וברקים. יום שישי ה13, חתולות שחורות בכל מקום, אמא... עוד אחד, שמעתם? בסופו של דבר מה מסתבר?, העזקה זה סתם איזה אופנוע אם מנוע שמרעיש המשטרות והאמבולנסים, אין לי מושג בטח כי אנחנו בדרך לעזה ברקים ורעמים הם ברקים ורעמים, יופי סוף סוף חורף. יום שישי ה13- עוד צרוף מקרים, ומה אמור לקראות ביום הזה בכלל? וחתולות שחורות?, מי מאמין בהם?, ומה הן אומרות ומסמלות? זהו ככה עבר יום שישי שלי. אני הולכת לישון לילה טוב לכולם. יערה

e-shfiyut

New member
כן....אני הייתי ב...

גן חשוך לגמרי עם קולות מפחידים והברקים... אבל נורא נהנתי... הייתי עם כמה חברים בערב פחד מיוחד שארגנו לנו ט`ניקים... הופתעתי לטובה והיה ממש כיף... עד שהתמלאתי גואש..ושאר ג`יפה...אבל גם עכשיו אני לא מצטערת על זה... בכל מקרה יום שלישי ה-13 זה סתם בולשיט... יש כמה כאלה בשנה ואין בזה שום דבר מיוחד אבל לפעמים טוב קצת לדמיין... לירן למי שלא הבין/זוכר אני בתנועת נוער...

י.קטן

New member
רגע!

שאני אבין, בזבזת יום שישי בשביל החניכים שלך? אני גם בתנועת נוער ואני לא אבזבז שום יום שישי עם החניכים שלי, לא כי יש לי תוכניות פשוט כי זה יום שישי,לא יכלת לעשות את זה בחופש או משהו? לא חשוב. יערה

באמת לא חשוב.

``בזבזת יום שישי עם החניכים שלך?`` למה, יום שישי זה משהו נדיר, או חס וחלילה קדוש? (לפחות באגף השמאלני והשולט בפורום זה). מילא אם היו לך תכניות- גם אני לא מדריכה בשישי בערב כשיש (ולרוב יש) לי תכניות, אבל למה לא להעביר ערב תרבות חד או דו-פעמי בשנה ביום שישי? בטח כשמצפה לך עוד שבוע שלם חופש, אז מה זה כבר יום שישי? יש מילה לגישה שלך. התנשאות. חבל.

Black Star

New member
מצביים כמו זה שיש עכשו

הם דבר נוח מאוד להגברת פחדים ופביות, שמתי לב לזה כבר כמעט מהתחלת האירועים.. בדר``כ אני הולכת בחושך בשכונה שלי לבד (וזו לא שכונה יותר מדי טובה, לפחות לא כל החלקים)- ועכשו אני פוחדת ומסתכלת סביבי כל הזמן. אני הרבה יותר ערנית- אבל בצורה נורא מפוחדת, חושדת בכל דבר. ופחד די גדול שלי (כנראה) הוא שהשיניים יתקלקלו או משהו, כי יש לי הרבה פעמים חלומות על זה, והם ממש מפחידים אותי- בקיצור, היה לי חלום על זה. ממש ממש מפחיד.

למעלה