אמבולנסים כמו באמריקה

אמבולנסים כמו באמריקה

בזמנו מדא קיבלו או רכשו אמבולנסים עם ארגז כמו שיש בארה"ב (דן 13 דן 17 ועוד). מדוע לא רכשו עוד כאלה וכמה יש כיום בכלל.

הם לא בשימוש היום

הם נתגלו לא יעילים ברחובות הצרים ומאוד מסורבלים היו כאלו בכל הארץ ולא רק באיזור דן

אתה מדבר על המרפאות הניידות?

עד כמה שידוע לי גם הם במגמה להתחלף או שהוחלפו לחלוטין

amitzahavi

New member
אכן כן

בדן החפ"ק שלהם אם לא שינו אותו מדובר באותו סוג של אמבולנס שאתה מדבר על. מאוחרה ניתן לראות את התאר"ן של איילון.

חן- שהייתי בסיאטל ובמנהטן

נכנסתי שם לתחנות עניין אותי- מה שאני יכול להגיד שהציוד באמבולנס שם יותר משוכלל משלנו בהרבה. גם להוסיף שהכבישים שם יותר פתוחים וגדולים לא כמו בישראל . בקושי לאמבולנס רגיל אצלנו בראשל"צ יכול לתמרן ולעבור בין המכוניות ותמיד יצוץ אותו המניאק שירדוף ברכב הפרטי שלו אחרי האמבולנס
יושם שישי באתי בצהריים לתחנה אצלנו בראשל"צ(משטרה) היה רמזור אדום נסע אמבולנס בקושי עבר

Post War Dream

New member
קרואים להם "קוביות"

כל הקוביות שמד"א רכשו הם סוואנות שהתגלו כרכבים מאווד לא מוצלחים זאת הסיבה העיקרית שבגללה לא משתמשים בהם, כמו כן יש את הסיבה שאמרו לפני שהם לא מתאימים לארץ בגלל שקשה מאווד לתמרן איתם במצבים מסויימים. הקוביות משמשות כיום כתאר"נים וחפ"קים (באזורים מסויימים זה אותו רכב) וכמרפאות ניידות. מד"א הפסיקו לרכוש אותם אך יכול להיות שהקוביות של פורד יעבדו מצויין...

tapuach

New member
כמה תמונות שהיו אצלי

ושניים מהם, אזור לכיש, אני צילמתי.

tapuach

New member
מרפאה ניידת - מד"א 911 (?)

מישהו יכול לפרט על ה911 ? ידוע לי שזה המספר חרום בארה"ב ...

tapuach

New member
התמונה לא עלתה, ניסיון נוסף ...

הקטנתי את התמונה ...

טומי*

New member
כמו באמריקה ../images/Emo101.gif

כמעט כמו באמריקה... רק לאחר שהגיעו הנט"נים האלו לארץ התברר להם...שבגלל היותו דבלג'נט, יש צורך ברישיון ג' לנהוג בו. מהר מאוד התברר גם שברחובות הצרים של דרום ומרכז תל אביב, זה לא הרכב המתאים ביותר. גם חברת שח"ל הלכו בטפשותם אחרי מ.ד.א. והם עדיין משתמשים נדמה לי בשני רכבים כאלו. במ.ד.א. לפחות באזור דן הרכב משמש חפ"ק.

טומי כפי שידוע לי שח"ל משתמשים

יותר משני אמבולנסים כאלו(קוביות)חבר שלי מהמשטרה נהג אמבולנס שם שככה הוא אומר לי דברים והכל. כפי שכתבתי בשרשור למעלה משתמשים באמבולנסים המרובעים כחפ"קים ניידים

הקוביות - מיני מוד

ככה קראו להם אם אני לא טועה.. הם ירדו משימוש בגלל הרבה סיבות כשאחת הבולטות שבהם שהם דרשו רישיון ג' לנהג. מעבר לזה שהמיטה לא נהפכת לכיסא והיא כבדה מאד ונתפסת מהצד ולא מהקצוות, והרוחב של האמבולנס לא מתאים לרחובות צרים. מה שכן היה בהם המוןןןן מקום..:)

למעלה