אמבולנס של מדא שימש להובלת ירקות

amazone

New member
אמבולנס של מדא שימש להובלת ירקות

מידיעה במוסף הכותרת של ידיעות מהיום עולה, כי רופא בי"ח ראה כיצד מורידים ארגז תפו"א מהאלונקה באמבולנס ומובילים אותו לבית פרטי. מבדיקה של העיתון מתברר שהניידת לא הייתה בפעילות מבצעית ושמדובר בפעילות של גמילות חסדים. עם זאת, מנכל מדא הורה להפסיק את הפעילות.

tj1234

New member
אני ממש לא מבין לפעמים אנשים

מה מפריע לכם מה אמבולנס עושה כשהוא לא בזמן פעילות מבצעית? אצלנו לדוגמא בקישנו אישור מהמוקד וקיבלנו אותו בשביל להעביר לדוגמא סלון תרומה לתחנה וזה במקרה צעד לטובת מד"א וכאן מדובר בצעד של תרומה לקהילה אז מה אכפת לך אדוני הרופא?

שמעו אל תסיכו יותר מדי מסקנות

אתם לא הייתם במקום אז אתם לא כל כך יודעים מה קרה שם

tj1234

New member
אין מה להסיק

הורידו ארגז תפח"א...מה העובד של מד"א עשה קניות עם האמבולנס...נו גם זה קורה,אז..... אנשים צריכים להתחיל להתסכל על עצמם ולא לפתוח עיניים על אחרים במקרים כאלה(גמ"ח,תרומה לקהילה.....) כמובן שלגבי מקרים אחרים ברור שביקורת זה דבר חיובי

ונגוש

New member
אני לא מבין

מה הבעיה עם אמבולנס שעוזר להעביר מוצרי מזון לנזקקים אני חושב שזו פעילות מבורכת ולדעתי צריך להמשיך עם זה

Action force

New member
במקרה דיברתי עם אותו הנהג

ומסתבר שהוא נהג מתנדב, דתי שחילק אוכל למשפחות ניזקקות כחלק מהפעילות החדשה של מד"א. אותו רופא \ עיתונאי ייצא לא חכם במיוחד...

orend123

New member
אנחנו פעם העברנו אקווריום

וספות וארונות ומה לא... הכל תרומות לתחנה...

דן54

New member
אנשים סתם מחפשים

ידוע לי על מקרה שצוות אמבולנס שהיה בדרכו למקרה דחוף עם סירנה, אז התלוננו עליהם שהם מחייכים או צוקחים בזמן נסיעה דחופה תמיד אנשים יחפשו את הצד השלילי בהכל

Beigelman

New member
מי בכלל

רואה מה קורה בתוך האמבולנס? ובמיוחד במהירות של נסיעה דחופה?

למעלה