אמבטיה

אמבטיה

התעוררתי הבוקר עם שאלות אז אני ממשיכה(על הפעוטון כבר קיבלתי תשובה) אני רוחצת את מוריאל בדפני ובימים האחרונים היא משפריצה לבלי הפסק מה שאומר שאחרי האמבטיה צריך לעשות ספונגה...) מתי העברתן את הילדים לאמבטיה של הגדולים ואיך,ניסיתי אתמל להכניס את הגיגית עם הדפני לאמבטיה שלנו ולרחוץ אותה מה שזיכה אותי בצרחות רבות. יש רעיונות? במיוחד בימים חמים אלו שאנחנו מתרחצות פעמים ביום.

shirka

New member
נועה קטנה ממוריאל ב3 ימים ושבוע

שעבר התחלנו לעשות אמבטיה באמבטיה של הגדולים. לצורך העיניין קנינו מושב אמבטיה בטיחותי (יש לשילב, אנחנו קנינו בטויס אר אס).נועה פשוט כבר לא הסכימה לשכב על הדפני וורק רצתה לשבת (היא כבר יושבת לבד). לעצמנו קנינו שרפרף נמוך (17 ש"ח באייס) שיהיה נוח. חשבתי שהיא תפחד ותרתע מאבטיה כזאת גדולה אבל היא כל-כך נהנת וממש כיף לה עם כל הברווזים והצעצועים והטוש. (נצלם בערב ונצרף תמונה)

רות1974

New member
שירי, לדעתי את סוכנת מכירות/תועמלני

ת/אשת שיווק/מקדמת מכירות של טויס אר אס. הכצעקתה?

ronnieyuval

New member
בערך בגיל 5-6 חודשים

גם אנחנו השתמשנו ב-ד-י-ו-ק באותו הכסא! הדפני כבר לא היה טוב לילדה הפעילה שלי שהסכימה רק לשבת ולא לשכב... האמת היא שגם לפני כן היא היתה באמבטיה של הגדולים, והיא היתה יושבת בדפני ואני או בעלי יושבים מולה בתוך האמבטיה. לפעמים היינו מתאמבטים בלי הדפני אלא פשוט איתה בידיים שלנו. בכל אופן, שלב הגיגית בתוך האמבטיה לא היה ארוך במיוחד ומהר מאוד פשוט שמנו את הדפני ישר באמבטיה כמו שהוא.

niniv

New member
אליאור קטן בשלושה שבועות

בערך וכבר חודשיים וחצי בערך שאנחנו באמבטיה של הגדולים.(מאותה סיבה שהוא לא השאיר מים באמבטיה, הכל יצא החוצה...) לא קנינו עדיין כסא כי הוא לא יושב, אבל עם הדפני באמבטיה הגדולה. האמבטיה הקטנה בצד, מחכה שמישהו יוריד אותה למחסן.

אצלנו הכסא נשאר מיותם

קנינו ולא השתמשנו. מה שכן, קילחנו את אורן עד גיל שנה וחודשיים באמבטיה על מתקן עם הגפני. היא פשוט ישבה בו והכי נח היה בחפיפה שאז השכבתי אותה לכמה שניות לשטיפת הראש בלי שהסבון ייכנס לעיניים. נכון שכל מקלחת לוותה במטחי מיים, אבל ככה הגב לא נשבר.

talsh

New member
אמבטיה

אנחנו עם הדפני באמבטיה הגדולה כבר חודש וחצי כי גם תום הוציא את כל המים החוצה...

מיקגאפ

New member
מגיל שלושה חודשים ועד היום

השתמשנו באמבטיית "ביניים" - כפי שאני קוראת לה. עכשיו גם היא כבר נהיית קטנה ליובלי ונתחיל בקרוב לעשות לו אמבטיה באמבטיה הגדולה. היתרון באמבטיה הזאת זה שיש לה שני מצבים כפי שניתן לראות בתמונה, גם שכיבה וכשהילד כבר יושב - מעבירים אותו צד לישיבה.

dafgol

New member
שאלה " רטובה " לי

מתי עברתם לעשות אמבטייה לבייביס באמבטייה של ה"גדולים " ? האמבטייה כבר " קטנה " על בר קצת....וכל פעם שהוא משכשך....במים , הריצפה ואנחנו רטובים....אוקצור...כבר לא ממש נוח לכל הרטובים בדבר.... איך אצלכם ?

רות1974

New member
לא עשית שיעורי בית. בדיוק היום היה

שרשור על העניין הזה. נו, נו, נו.

כשליאל ישב עצמאית....

קנינו לו את הכיסא לאמבטיה (המצאה ענקית !) וה
הועבר אחר כבוד לאמבטיה של הגדולים.

dafgol

New member
ה../images/Emo107.gif אכל לי את שעורי הבית ../images/Emo8.gif....

חגית99

New member
אנחנו עושים אמבטיה של גדולים

מהשבוע הראשון. ים בכה/צרח כשעשינו אמבטיה באמבטיה הקטנה. ולכן החלטתי לעבור ולעשות איתו אמבטיה משותפת באמבטיה שלנו ומאותו רגע הוא מאוד נהנה (וגם אני) כל בוקר יש לנו טקס אמבטיה משותפת. חגית.

דניאL

New member
היי דפנהלה, ושוב מזל טוב../images/Emo24.gif...

לנו אין אמבטיה בבית, רק מקלחת - אבל נראה לי שזה מה זה רעיון נחמד לעשול אמבטיה עם התינוק - אם יש לכם אמבטיה, אולי תעבירי אותו לאמבטיה שלכם.

טאש

New member
בגיל 3 חודשים נדבי נפרד מאמבט הקטקט

ועבר לאמבטיה שלנו. למרות שכבר ממזמן (באדיבות טונטי) שאנחנו עושים מדיי פעם אמבטיה ביחד (ברור שבאמבטיה של הגדולים...)

mikihc

New member
מהיום הראשון

של אילון בבית רחצנו אותו באמבטיה הגדולה עם דפני. דפנה, את יכולה לנסות להכניס את מוריאל לאמבטיה בהתחלה על "יבש" עם משחקים שהיא אוהבת, בפעם הבאה להוריד את הבגדים אבל עדיין לא לשים מים, ורק לאחר מכן לנסות על רטוב - בקיצור, להרגיל אותה באיטיות לאמבטיה הגדולה ולהראות לה שזה מקום כיפי. ביי, מיקי

sharonik

New member
אנחנו באמבטיה של גדולים

שמים מגבת למנוע החלקות , ממלאים קצת מים ונעם משתולל כאוות נפשו לפעמים גם חצי שעה.

טוטי30

New member
רועי עדין באמבטיה של הקטנים ../images/Emo19.gif

אבל נראה שמאוד בקרוב נעבור לגדולים... אי-אפשר לשמור עליהם קטנים לנצח. חבל. אין לנו דפני
לא מכירים את זה כאן אבל יש פטנטים אחרים, אולי נמצא אחד נוח... עדין מחפשים, ובינתיים רועי בגיגית שלו.

ammy

New member
שאלה לכל מישיש לה/לו כיסא לאמבטיה |

נראה לכם שזה יכנס בתוך אמבטיה לתינוקות ? פשוט אין בדירה שלנו אמבטיה ומאיה רוצה רק לשבת בתוך אמבטיה ואני כבר לא מצליחה להחזיק אותה.

למעלה