אמבטיות?

mikigilad

New member
אמבטיות?

הי לכולם, אולי מישהי יכולה להציל אותי ? איך אתן מסתדרות עם האמבטיות והגבסים ? למישהי יש פתרון יצירתי תודה כנרת

דיקלה25

New member
היי

היי כנרת, מה נשמע? אני אימא למורן המדהים, בן שלושה וחצי חודשים. מאחר וזכרון הגבסים הסיוטיים האלה עדיין טרי אצלינו (אנחנו עם דניס בראון רק חודש וחצי) אני יכולה לאמר לך שאצלינו זה עבד כששמנו את הרגליים של מורני בשקית ניילון (כאלה שאת שמה בהם מצרכים מהסופר) וקשרנו סביב הטוסיק המתוק שלו, בעלי היה מחזיק אותו מעל האמבט ופשוט הייתי עושה לו מקלחת מבעסת של בערך שלוש דקות, שוטפת לו חצי גוף ואת הראש חופפת וזהו. אל תדאגי, השלב הזה יעבור מהר ותהיו חזקים, תפצי אותו בהמון מקלחות ארוכות ורטובות כשהוא יהיה עם הדניס בראון! מורן שלי לא מוכן לצאת מהאמבטיה עד שכל הבגדים והשיער שלי רטובים לחלוטין... : )) בהצלחה! דיקלה

batelav

New member
שלום כינרת אז ככה ..

השיטה שלי היא מאוד פשוטה אני פורסת מגבת עבה על הריצפה ומניחה את עמית בשכיבה שמה לידי את מה שאני צריכה סבון נוזלי ושמפו ומה שצריך ועם קערה עם מים נעימים אני חופפת לו ורוחצת את הגוף אני יושבת על כיסא קטן בשביל לא לשבור את הגב וגם יותר נוח זה נראה לי הרבה יותר קל מאשר לעטוף את הרגליים בניילון למרות שהריצפה נרטבת אבל מה לא עושים בשביל הקטנים... סמדר

ליבי א

New member
לגבי אבמטיות על הגבס

אז ככה, למרות שזה היה מזמן אצלינו (נוגה בת שנה וחצי) אני זוכרת כאילו זה היה אתמול אני פשוט קניתי במקום המזרון ששמים על השידה קניתי כמו מזרון ים קטן (קניתי את זה בשילב) והשכבתי את נוגה על זה ולקחתי שתי קעריות עמוקות (מפלסטיק שאם יפול שלא יישבר) ולקחתי צמר גפן והעברתי עליה צמר גפן עם מים ואח"כ קצת עם סבון ושום קצת מים וזהו נגבתי אותה והיא היתה נקיה (אמרו לי את זה בבי"ח האחיות וזה הכי טוב. את יודעת זה לא טוב אם תכנס טיפת מים מתחת לגבס גם מאוד מגרד להם אם נכנסת טיפת מים. אה, וגם שאלתי את האורטופד מה הוא חושב אמר שזה הכי טוב איך שאני עושה אז שיהיה בהצלחה. ואשמח לעזור לך בעוד דברים ליבי

טאניוש

New member
אנחנו עטפנו את הרגל בניילון

שמנו את הפיצקי בדפני, אחד החזיק את הרגל העטופה, שני רחץ. ביום של הורדת הגבס עשינו אמבטיה ארוכה. זה מבעס, אבל עובר.

גם אני את נטע

קילחתי עם צמר גפן טבול במים וסבון על גבי מגבת.אני עשיתי זאת על שולחן ולא על הרצפה. דרך אגב כך גם קילחתי את שלושת ילדי "הראשונים" למרות שלא היה להם ק"פ. פעם גרסו שאסור לעשות אמבטיות ולהרטיב את הטבור עד שהוא לא נופל... למידע,למדע ולחידושים קשה לעלות את העליות לצפת. הכל כאן מגיע באיחור של כמה וכמה שנים.

למעלה