אמג 3 מיליון צפיות לקרי ב-6 ימים!

אמג 3 מיליון צפיות לקרי ב-6 ימים!

הדואט שלה עם וינס גיל (שאגב ממש ממש במקרה נתקלתי בו ביוטיוב) גרף נכון לעכשיו 3,128,107, מאז ה-22 לחודש. מישהו יכול לשער למה? אני באמת לא יודעת. הדואט המדובר

LeAnnDylan

Well-known member
את שואלת אחרי שצפית?

אם כן אני לא מבינה את השאלה. אומנם לא חשבתי שזה היה דואט מושלם שלא מהעולם הזה אבל אין ספק שבעיני רבים זו הייתה הופעת הערב. קרי קיבלה מלא קומפלימנטים עליה ובכללי היה באז מאוד גדול סביבה. ברגע שיש באז סביב הופעה כלשהי כולם רוצים לראות במה מדובר.

אני שואלת כי צפיתי

כי הדואט הזה היה טוב, אבל לא משהו שמיימי. בגלל זה אני תוההץ

LeAnnDylan

Well-known member
סתם היה סביבו מלא באז

עוד לפני ששודר המופע עצמו. ובכל זאת זו קרי אז לא קשה לה "להשיג" מלא צפיות.

LeAnnDylan

Well-known member
המון זה ענין יחסי

האמת שרוב הוידאוים מהטקס קיבלו די הרבה צפיות. אם תחשבי את כל הצפיות של הקליפים שהעלו לכל הופעה תראי שדי הרבה הופעות זכו כבר במיליון צפיות לפחות. האמנים הפופולארים יותר זכו ביותר צפיות מן הסתם. אגב סתם בשביל הקטע אני העליתי ליוטיוב בשביל חן את הקטעים של לב"ט ומרטינה ואת של בלייק ומירנדה. גם בוידואים שלי וגם בכל האחרים ביוטיוב שמתי לב שלמירנדה ובלייק יש פי 3 יותר צפיות מלהופעה של לב"ט ומרטינה למרות שאני בטוחה שכמעט כולם יסכימו ש(אובייקטיבית) ההופעה של לב"ט לא רואה את של בלייק ומירנדה ממטר. אבל מה לעשות הם מאוד פופולארים ותחשבי שקרי הרבה יותר פופלארית מהם ככה שבקלות אני יכולה לראות אותה "מרוויחה" 3 מיליון צפיות בשבוע.

זה באמת היה עד כדי כך מתוקשר?

וזה גם בקשר לתגובה השנייה שלך, אני חייבת לראות את זה כבר!

LeAnnDylan

Well-known member
אכן היה../images/Emo45.gif

עוד מאז ששודר טקס ה-ACM בתחילת החודש, עולם הקאנטרי היה בבאז סביב המופע (שצולם באותו יום באותו מקום)

את ממליצה לי לראות את כל הטקס

או רק את ההופעות? אני מתקשה למצוא את הטקס במלואו אבל יש אתר עם כל ההופעות משם. היו קטעי מעבר מעניינים?

LeAnnDylan

Well-known member
אממ

בעיקרון לא היו יותר מידי קטעי מעבר זה היה כזה מגיע אמן לקהל מדבר קצת על הזמרת שהוא הולך להוקיר בדר"כ זה משהו בסגנון של "אני מאוד מעריך את הזמרת הבאה היא נפלאה בלה בלה בלה" לא משהו כזה מרתק. אז מראים איזה וידאו הוקרה לזמרת המדוברת. כמה קטעים מהילדות ומספרים למה הם חושבים שמגיע לה להיכלל במופע (שום וידאו לא היה מענין במיוחד) ואז ההופעה של האמן שמוקיר. מגיעה הזמרת לבמה אומרת איזה כמה תודות ושרה עם האמן השני. שום דבר ששווה לצפות בכל הטקס בשבילו. ההופעות היו העיקר. אם את לא מוצאת את כל הטקס צפי רק בהופעות. אבל אם יש איזה מישהי שאת ממש רוצה לראות את הוידאו הוקרה שלה או מה שמקשקשים עליה תגידי לי ומקסימום אני אעלה לך את זה ליוטיוב או משהו.

סבבה!תודה!

אני ממש מעדיפה לראות רק את ההופעות, גם מחוסר זמן ורצון לראות כבר וגם כי זה באמת מיותר.. ראיתי בינתיים את שרה אוונס ומרטינה. שרה נראית מדהים, אני אף פעם לא חיבבתי את השיר הזה אבל היא שרה את זה ממש טוב. מרטינהההה
יוו מהממת!!@!!# וזו ההופעה האהובה עליי עד כה. מבין שתיהן חחח. ממש אהבתי את השיר שבחרו לה ואני חושבת שהיא ביצעה אותו מדהים.

מה, מה פתאום

את לא יכולה לפספס את התמונות של משמש, קרי ונטלס בצעירותן אה כן גם מרטינה הייתה דיי כונפה;;

LeAnnDylan

Well-known member
אגב

הגיע הזמן שתצפי בכל המופע ולא רק בהופעה המדוברת
נונו אני רוצה לדעת מה חשבת |ריר|

קרי פתחה מיליון ניקים והצביעה לעצמה

היא ובעלה חסר השיניים יושבים כל היום מול המחשב וממציאים ניקים כמו ביגסטקריפןפישר554 ומצביעים לה

למעלה