אמג!!!!!

noosh

New member
אמג!!!!!

זה מחק לי את התפוז בשניה שבאתי לכתוב לו!! אני תוהה אם זה רמז משמים
. ~~~ מעטים המקומות שאני מרגישה בהם בית. המקום שלה הוא כזה, הספות הרכות הלבנות והפוף הכחול שכבר לא שם, השטיח האפור, הגג שנהיה נמוך יותר ויותר, הרישומים על הקירות, המטבח עם הדלת, כריות באמצע הלילה, טוסטר לבן וחלון לגינה, ארוחת בוקר בשבת, לחם של ארקפה, פלטת גבינות, אורז לבן, לאונרד כהן או פינק פלויד או לד זפלין, שיעורי בלט ונעלי פוינט והארי פוטר ומתמטיקה ואמנות ומתנות יום הולדת. הריח הזה. כשאני חושבת על לגדל ילדים, אני חושבת על לגדל אותם כמוהם. וכשאני חושבת על משפחה, אני חושבת על זאת ישר אחרי שאני חושבת על שלי, ואני חושבת עליה כעל משפחה מתקנת. וזה אפילו לא מהול בטיפה של קנאה, אין טיפה של עצב או הרגשה של חוסר-שייכות. (אולי כי אין טעם לזה, בהקשר שלנו. זה תמיד היה מפורק ואין כאן מה לתקן. אנשים שונים. אני רק מקווה שלא לקחתי את כל זה איתי). ~~~ קמתי השבוע כל בוקר עם סלע בבטן. הגעגוע שלי צובר משקל, זה לא בדיוק געגוע, זה הרצון קודם כל לדעת שהכל בסדר איתך ורק אחר-כך לפקוח עיניים. אני חושבת שהכי קשה לי כי אני לא יכולה, כי אני צריכה לחכות לכאן, אני לא יכולה בפשטות וקלילות דעת פשוט לשאול. אני מקנאה במי שיכול להמשיך לצחוק איתך, שהוא לא יודע אפילו כמה זה הרבה. ומפחיד אותי שיכול להיות שרע לך. ואני יודעת שאני צריכה להסתכל מהצד עכשיו. זה נע בין הרצון הבסיסי שיהיה לך הכי טוב שאפשר ולתת לך את המרחב שלך לנשום משהו חדש, לבין האינסטינקט האנוכי לפחד שאם יהיה לך כלכך טוב ותנשמי עמוק מספיק, זה יתפוס את המקום של הזכרונות של פעם. אין לי מה לעשות עכשיו, זה לא משנה מי מנצח, אף אחד מהם לא מנצח, זו בכלל לא תחרות. אני חושבת שאני פשוט רוצה לדעת שאת מחייכת. גם כשאת עייפה. ~~~ למה אני חייבת להסמיק, למה אני לא יכולה לתת לזה להתמוסס בפנים ולא לצאת החוצה, לחשוף לכולם את חוסר הבטחון הזה, את התמימות. אני לא יודעת מי יודע עלי מה, אני כבר לא יודעת מה נאמר עליי כשאני לא שומעת או רואה, זה אולי לא כזה משנה אבל לפעמים זה מפחיד אותי, אני מרגישה תלושה. לא כי חשוב לי שיאהבו אותי ולא כי חשוב לי שלא יגידו עליי דברים רעים. פשוט כי אני לא יודעת מהם בכלל, אם הם נאמרים או לא. אני מאבדת את עצמי בתוך הבנות האלה, אני לא יודעת אם זו אני או השתקפות של משהו שאני יכולה להיות. אני יודעת שיש בי דברים יציבים מספיק שאף אחד לא יכול לשנות, אני יודעת שיש בי דברים שיכולים להתגמש בהתאם לסביבה. ואנ ילא יודעת את האיזון ביניהם, תמיד. אולי זה הצורך הזה, להיות חלק, כשסופסוף יש לי הזדמנות. ואולי זה כי אני באמת מוצאת בהן משהו טוב, משהו ממני. מי היה מאמין שאני והיא כלכך דומות, כלכך דומות. ואולי הן באמת מוצאות בי משהו. אבל אף אחד לא באמת מכיר אותי עד שהוא רואה את העוצמות שלי. גם אינ לא מכירה אותי, רק ברגעים האלה, כשזה מגיע. אני מפתיעה אפילו אותי. (אני רוצה לנקות את זה ממני? אני רוצה לחיות באמצע? אני כבר לא יודעת. אני לא יודעת אם אני יכולה לוותר על זה, על כל כמה שיש בי, עם כל הבדידות שזה גורם ועם כל כמה שזה מרחיק ממני, מרתיע, מונע מאנשים להתקרב. אני לא יודעת אם אני יכולה לחיות על ניוטרל, כשאני יודעת שיש לי הילוך חמישי. אני לא יודעת אם אני צריכה, למרות שהמחיר לפעמים כבד כלכך.)

behappy

New member
טוב

קראתי, ולא יודעת, אין לי מילים עכשיו. הפיסקה האחרונה נגעה עמוק עמוק בפנים, הזדהיתי, ובקשר להילוך חמישי וניוטרל, הלוואי וידעתי גם. לפעמים אני רק מחפשת את המישור. לפעמים אני נרגעת בעליות ומורדות. אולי כדאי לקבל את זה שפעם ככה ופעם ככה, יש תקופות לכל דבר.

חמודה

New member
../images/Emo182.gif

קמתי השבוע כל בוקר עם סלע בבטן. הגעגוע שלי צובר משקל, זה לא בדיוק געגוע, זה הרצון קודם כל לדעת שהכל בסדר איתך ורק אחר-כך לפקוח עיניים. אני חושבת שהכי קשה לי כי אני לא יכולה, כי אני צריכה לחכות לכאן, אני לא יכולה בפשטות וקלילות דעת פשוט לשאול. אני מקנאה במי שיכול להמשיך לצחוק איתך, שהוא לא יודע אפילו כמה זה הרבה. ומפחיד אותי שיכול להיות שרע לך. ואני יודעת שאני צריכה להסתכל מהצד עכשיו. זה נע בין הרצון הבסיסי שיהיה לך הכי טוב שאפשר ולתת לך את המרחב שלך לנשום משהו חדש, לבין האינסטינקט האנוכי לפחד שאם יהיה לך כלכך טוב ותנשמי עמוק מספיק, זה יתפוס את המקום של הזכרונות של פעם. אין לי מה לעשות עכשיו, זה לא משנה מי מנצח, אף אחד מהם לא מנצח, זו בכלל לא תחרות. אני חושבת שאני פשוט רוצה לדעת שאת מחייכת. גם כשאת עייפה. בהתחלה בחרתי רק שורה...ואז ככל שהוספתי עוד שורה ועוד שורה הבנתי שזה כבר כל הקטע. אני מפחדת איתך, מפחדת שהיא כבר לא רוצה... כבר לא צריכה. ואם היא לא צריכה, מי צריך?

כל כך הרבה אחרים צריכים.

פעם מישהי אמרה לי שאי אפשר להסתמך על בנאדם אחד. שהיא למדה את זה פעם כשהאקס הראשון זרק. שצריך רשת של אנשים, שאף פעם לא יקרה מצב שאחד ילך ותשאר בלי כלום. זה נשמע לי מדוייק ומבריק מצידה ומצד שני זה עצבן אותי, בתור אחת שתמיד נוטה ליפול חזק על בנאדם אחד ו, נו, לטבוע בו. אבל זה לא שאין לי רשת. בפעמים שנשברו לי הדברים הכי הכי חזקים והיה לי הכי כואב, הייתי כל היום עם חברות אח"כ. מחזיקים חזק חזק במה שיש כי אין ברירה, ואז לאט לאט נזכרים שמה שיש זה המון. ולנועה יש המון, לא אכפת לי כמה היא עיוורת לזה כרגע.. וזה קל לפעמים להיות עיוור כשרע. בייחוד ממישהו שכ"כ אהבנו. ואני בטוחה שגם לך יש המון. האנשים הכי בודדים ומסוגרים שהכרתי, גם להם היתה רשת. או לפחות, הם טענו שהיתה להם כזו כשהם היו צריכים להציל את האגו..
תחשבי קצת, תסתכלי קצת מסביב. תראי שאת לא לבד ותנסי לראות כמה זה נפלא. אפילו אם כל מה שבא לך לעשות זה לבכות על מה [מי, מי] שאין. זה הכי קל, הכי הגיוני אבל הכי שובר, ואת לא רוצה להשבר, נכון...? ... {}

רעוּת

New member
מה שזאתי שמעלי אמרה ../images/Emo45.gif

(כן יש רשתות בטחון. אולי לא בכל מקום, אבל צריך לנסות לכוון לאיפה שיש, כשנופלים, כדי לא להיות שם לבד).

noosh

New member
ואולי קשה לתת להן להיות

לא כי לא רוצים אותן, מאוד מאוד מאוד רוצים אותן, ונעזרים בהן, אבל זה מרגיש כלכך צבוע לעשות את זה כשיש רשת אחת שלא שם והיא זאת שאליה מכוונים-באמת. שאליה הגוף רגיל לכוון אוטומטית, וכמה זמן לוקח להרגיל אותו לכוון למקומות אחרים. זה לא שיש תחליף באמת. זה לא שמישהו הולך אז רשת אחרת מגיעה. לוקח זמן עד שנותנים למישהו להיות רשת, זה דורש אמון ובניה של אמון (לא אצלו, אצלך בפנים) ובינתיים מה? נופלים בלי שומדבר שיגן מתחת? אני יודעת שיש לי רשת ושיש אנשים שאוהבים אותי ואני אוהבת אותם, באמת. ואני משתדלת להעזר כמה שאינ רק יכולה, להכריח את עצמי כן לנסות. אבל זה כלכך קשה כשחסר שם מישהו אחד בתוך הנוף המוכר הזה והוא זה שהיה הכי דומיננטי קודם. וכן, לומדים וצומחים ונבנים, אני לא יכולה להגיד שאני באותו מקום בו הייתי לפני שלושה חודשים או חודשיים או אפילו שבוע, זה משתנה כל יום. אבל זה עדיין כאן לפעמים. הגעגוע, הצורך, האהבה. ואני מודה כל יום על הרשת שלי ואני יודעת שאני לא מראה מספיק הערכה לאנשים ששם, הלוואי והיה לי כוח או יכולת או פחות אגואיסטיות כדי להראות יותר ולקום כל בוקר ולהגיד לכל אחד שאני אוהבת אותו, ואני כלכך מפחדת שהם פשוט יקומו ויילכו גם, כי איזו סיבה בעולם יש להם להשאר? אבל זה קשה לי. זה פשוט קשה.

noosh

New member
(על מי אני עובדת, זהתמידכאן. רק בצורות אחרות)

את יודעת,

הרבה מזה זה מחשבתי נטו. כשאין ברירה אז אין ברירה וזו הבחירה שלך אם להיות שמחה עם מה שיש או עצובה עם מה שאין. תמיד מזכיר לי - אם לא לאכול ולהרגיש שמנהשמנהשמנה או ללמוד - לאכול+להפטרמהמחשבותהאלההההההה אני יודעת שזה קשה פי מליון ממה שזה כשכותבים את זה ככה במה שאולי נשמע לך כמו חוסר סבלנות והוא בעצם מיאוס בלראות מישהו שאכפת לך ממנו מתבזבז. אבל דוגרי. אם רוצים נאחזים, ומה שלא מרגיש אמיתי אפשר לאמן אותו להרגיש יותר. הוא גם לאו דווקא מרגיש פחות אמיתי כי הוא באמת פחות [נסי שניה לחשוב על זה] אלא כי התרגלנו לחשוב שהוא ככה... זה אולי מרגיש כמו סתם חרבנה, אבל זה הכי לא. זה הכי לחיות את החיים שלך כמו שבאמת מגיע לך. עד כמה שרק אפשר... ככה לפחות אני מנסה. ומצליחה, אני חושבת. ואת מכירה אותי ויודעת כמה אני מבינה ויודעת ויודעת... אני רוצה שיהיה לך טוב, אני יודעת שקשה, אני יודעת שתקומי כשתהיי מסוגלת, אני רק רוצה שתדעי שתמיד יש את האופציה. ואם אני מעצבנת אותך את תמיד יכולה למחוק

אגב, שתדעי

[כן, אני יודעת שאני מניאקית, זה לא אליך, זה לזה שרע לך, אני מצטערת] אני לא יכולה לתאר לך כמה זכרונות טובים יש לי מהתקופות הכי רעות - מהקטעים של ההאחזות שבהן. לראות חברים שלא ראיתי שנים, לצאת לאיפה לא, רק לחפש איפה לעזאזל עלולה להיות הרשת הזאת. באמת שבדיעבד אני לא זוכרת דיכאון ככ. באמת באמת שלא. בעיקר רגעים של שמחה והתרגשות מהטוב שכן עשיתי לעצמי. או לפחות, זה מה שבחרתי לזכור. לשחק עם הרגשות של עצמך זה תותחי, תאמיני לי..
וסתם, זה ממש לא לשחק. זה לבחור. לבחור לבחור לבחור... נו בואי לאיזה מקס ברנר עד כאב בטן, יאללה {}

noosh

New member
כבר דיברנו על זה פעם

ואנחנו לא מתמודדות באותה הצורה. את יוצאת ואני מסתגרת. הטוב שאני עושה לעצמי פשוט לא מרגיש. הוא דהוי. חסר צבע. אין טעם ואין צלילים ואין משמעות. (ככה זה היה, עכשיו זה לא ככה כי אני ממשיכה ולומדת ואת יודעת שאני יודעת שאין לי ברירה אלא לקום, ולראות ולהבין, אבל זה לוקח ז מ ן כלכך הרבה ממנו. וזה לא שאין לי סבלנות, להפך. אני רוצה להרגיש כל שניה בתהליך הזה. פשוט לפעמים את יודעת שזה לא הוגן כלפי כל מי שסביבך ולפעמים את יודעת שאת מפחדת באמת להמשיך כי את מפחדת שזה יאבד, אפילו אם זה משהו שאת לא יכולה לאבד, אבל הצד השני כן, זה הקטע. אין לך שליטה על הצד השני וצריך ללמוד את זה. ולהתרגל לזה שדברים שהיו כלכך פשוטים וקלילים פעם, כבר לא יהיו יותר. וזה לא שמפסיקים לאהוב, את יודעת. פשוט אין מה לעשות עם האהב הזאת עכשיו, גם כשתאהבי אנשים אחרים, זה לא שהיא תמות. היא תהיה שקטה יותר אבל היא תהיה קיימת. ולפעמים את מפחדת שזה אומר שהרמת ידיים, למרות שאת יודעת שאת לא. וכן, אני מרגישה עכשיו ויש טעם ויש משמעות, לפחות הרבה יותר מקודם, אבל כשזה חוזר זה כאילו, הכל מתגמד מול הכאב הזה, הוא דורש יותר מדי). יאללה, בואי למקס ברנר! אחרי רונה.

../images/Emo23.gif

כן, נכון.
מפחדת באמת להמשיך כי את מפחדת שזה יאבד... זה חלק מהתהליך אולי החלק הכי עצוב בו למרות שבחלק הזה זה כבר לא עצוב, זה עמום משהו, וזה מה שעצוב. אבל אחריו את באמת יודעת שזה עבר, ו, את יודעת, לטוב ולרע וכזה... זה גם מפנה מקום לדברים אחרים, שכן שם, במציאות, והכל. אז בסופו של עניין זה עדיף ו... {}

רעוּת

New member
אני ממש יכולה להבין את זה,

זה כאילו שאם הם לא שם, אז מה הטעם בזה שכל השאר יהיו. מה זה יעזור. זה לא תחליף וזה לא ישכיח וזה לא יהיה יותר קל. אבל אולי זה לא ככה, זה לא שחור ולבן. ואני לא באה אלייך בטענות, באמת שלא. (אני גם לא אקום ואלך). אני רק רוצה שיהיה לך טוב וזה

noosh

New member
זה לא בדיוק ככה

זה מאוד עוזר שהם שם, זה הכל בשבילי, אני לא לוקחת כמובן מאליו אף חיוך ואף מילה ואף מבט. אני מודה על כל אחד כזה, זה באמת הכל. אני פשוט לא יכולה תמיד להחזיר באותו מטבע, או ביותר, כמו שהייתי רוצה. זה דורש יותר מדי כוח שלא תמיד יש לי. וכמה כבר אפשר לשאוב מאנשים בלי לתת להם גם. ו. זה לא בדיוק ככה כי אנשים הם לא תחליפים, לכל אחד יש את המקום שלו. וזה לא שאינ מחפשת תחליפים, כשמשהו חסר הוא חסר ואין מה לעשות עם זה. את לא מחפשת תחליפים באנשים אחרים, פשוט ריק לך גם כשהם שם. המוח יודע לקחת את האיזורים שקשורים לראיה ולהשתמש בהם לצרכים אחרים אם התעוורת, אולי הלב יודע לעשות אותו הדבר עם אנשים? עניין של הרגל. פשוט צריך לרצות אותו. אני יודעת שהמשכתי הלאה, עכשיו צריך לנסות לשנות אינסטינקטים שטבועים בי עמוק. להפריד אותם מהרגש. [
תודה]

noosh

New member
ורטיגו

אני קונה וקונה וקונה דברים שמזכירים לי, בידיעה שאני לא אתשמש בהם, רק כדי שיהיו שם. I surround myself with things that are missing. קראתי שיר יפהפה היום, על המקרר של חברה שלי. בין מגנט של חתונה למגנט של פיצריה, ליד רשימת טלפונים, שלוש שורות מדויקות גם ברמת המציאות. אני אוהבת מקררים עם המון מגנטים ודפים ורשימות ישנות שלא תקפות יותר. אני אוהבת בתים עם שמש ועציצים ועצים וספות גדולות. קחי את כל הזמן שבעולם. גם אם זה אומר את כולו, לעד, שלנצח נצחים לא תחזרי יותר. אני לא רוצה שתחזרי אף פעם. אני רוצה שתגיעי.

Leather

New member
את, מדהימה אחת

(כל פעם שיש קצת רוח קרירה אני חושבת עליך, אבל בעיקר- כל פעם שאני מורידה שיערות מהרגליים) ומוסרת חיבוק גדול גדול.

noosh

New member
../images/Emo6.gif

לפני איזה שבוע עשיתי שעווה וחשבתי עלייך
|חיבוקעצום|.

behappy

New member
"קחי את מסלול הנצח כולו כדי לא ללכת בו יותר

לעולם, -ניצה גורביץ'. סתם כי הזכיר לי. וחיבוקים. ותצטטי את השיר! סיקרנת אותי

למעלה