אמדורסקי עוזבת את מרי לו

RossandRachel

New member
וואי אני בטח ממש אצא זונה עכשיו

ואני ממש מצטערת! אבל עד כמה שזה עצוב שהיא עוזבת, זה הדבר הכי מגניב בעולם שאביטל תחליף אותה!!!! האולמות יהיו פי שניים מלאים!!!! אני באמת שמחה בשביל מיכל ומאחלת לה דרך צלחה בהמשך!!!!

miri a

New member
כמה תגובות לך נגה ובכלל..

דבר ראשון "זה הדבר הכי מגניב בעולם שאביטל תחליף אותה!!!! האולמות יהיו פי שניים מלאים!!" אולי זה מגניב אבל מה שבטוח שהאולמות ממש לא יהיו פי שניים מלאים. מאיזה סרט יצאת או לאיזה סרט נכנסת? ואל תעלבי. אבל בכנות, בינינו ואני ראיתי את אביטל כמחליפה בדמות "מרי לו" ובאתי לשם רק בשביל להיות שם לצידה ורק בגללה ואמרתי לה כל הכבוד והערכתי אותה על האומץ אבל בכנות היא ממש לא "מרי לו" וגם לא תוכל להיות כי היא פשוט מייצגת ז'אנר אחר ולא אחת שרוקדת, דופקת הופעות, פרועה וכו'... ועוד דבר אם מיכל באמת עוזבת או עזבה אז ההצגה גם כן תמהר לרדת.. לא ניראה לי שהם ישקיעו עכשיו בלהביא שחקנים חדשים שיביאו קהל וגם ככה ההצגה כבר הדרדרה... וזאת תהיה פשוט טעות טקטית בתעשייה הזאת להביא את אביטל לככב שם במשרה מלאה. כי לפחות אם לסיים עם ההצלחה הזאת אז בכבוד, עם טיפת הכבוד שנותר להם אחרי שכל הכוכבים הטובים כבר עזבו.. וזה לא בקטע של להעליב או להמעיט בערכה של אביטל. אבל אם תשימו מאחורה את ההערצה חסרת הגבולות ותחשבו בהיגיון תבינו שיש משהו בדבריי.. בכל אופן בקשר למיכל אני כבר אברר. יום טוב.

RossandRachel

New member
ברור שמיכל מפורסמת ופרועה יותר

ואני לא ראיתי את אביטל- מרילו... אבל אלה ששמעו או ראו- יבואו לראות אותה...ואלה לא מעט אנשים... אני חושבת ששווה לנסות ושזה יהיה ריענון מעניין ומי שעוד לא ראה מרילו, כנראה כבר לא אכפת לו עם מי זה. ומי שראה וכבר מכור- ועוד איך שלא משנה כי את ההצגה אנחנו אוהבים, לא את השחקנים....

RossandRachel

New member
"אחרי שכל הכוכבים הטובים כבר עזבו"

בעינייך, כמובן... אני אוהבת את ההצגה, לא את השחקנים. אחרי שטלי עזבה הייתי בטוחה שההצגה תרד לשפל עמוק מאד, אבל להפך- מצאתי את ההצגה חדשה ומרעננת...

aMiRi GiRl

New member
אני לא מאמינה !!!

ואאייי!! מתי ההצגה האחרונה שלה?! אוווף..!! ואמרתי לכם שהיא מתכננת לעזוב....

barmiz

New member
זה אומר בנוסף

שאיילת תהיה לבד בתפקיד אלה.. זה אומר שמרץ זאת ההזדמנות האחרונה לראות את מיכל כמרי ואביטל כאלה...

שירנטע

New member
אבל...

אף אחד לא אמר שזה בטוח שאביטל מחליפה אותה (למרות שאין דבר שאני רוצה יותר מזה!!)

mary lou

New member
נכון, תמיד קיים הסיכוי ש...

יקחו איזה כשרון צעיר שכבר יודע את התסריט. נגיד מישהו מהפורום :p

RossandRachel

New member
רגע רגע רגע....

כלום עוד לא סגור....תחשבו- הם בטח רודפים אחריה או אחרי יעל שתחזור לשחק...ועוד לא יודעים מתי היא עוזבת...אבל אני מתה לראות את אביטל-מרילו....

חבל../images/Emo7.gif

אבל אנחנו נראה את מיכלי בפול של פרויקטים חדשים
מיכלי אני אוהבת אותך מאוד ומאחלת לך המון
בהמשך דרכך
אוהבת מאוד
רעות

למעלה