אמהות יקרות -חייבת לשתף אותכן.

אלין2

New member
אמהות יקרות -חייבת לשתף אותכן.

בדיוק עכשיו אחותי הלכה עם שני הילדים שלה. אחותי היא נשואה ואם לשניים. בת 10 מהפריה מבחנה ראשונה ובן5 גם כן מהפריה ראשונה . אחותי היא בחורה צעירה בת 34 ש מאוד סבלה בחיים עקב טיפולים שמי כמוכן ? הורים יקרים ואמהות נשמות יודעות כמה סבל יש בזה. אני בת 25 רווקה זוכרת את הסבל של אחותי כמה זה כאב לי לראות אותה סובלת . היום היא שחזרה לי וספרה לי כי שאלתי אותה אני לא כו תבת מסודר כי אני קצת חרדה אחותי אחרי הטיפול של מבחנה השני ילדה תאומים פגים כמובן אחד מהם נולד 500 גרם והשני ניפטר בבוקר לצערינ ו מעולם אחותי לא ספרה עליו כלום כי ידעה שאני רגישה מאוד. אני רק ידעתי שהוא נפטר ולא התקרבי אליה תקופה כי פחדתי לשמוע. מיקודם היא ישבה ואולי שעתיים סיפרה לי איך היא ראתה אותו רק יום אחד מחובר לצינורות והנשמה בפגיה. והשני שחי ברוך השם ושרד ילד מקסים עם הפרעה קטנה ביד ימין ילד רזה מאוד והמבנה שונה קצת הוא קטן מדי לגיד 5. מבחינה שכלית הוא מאוד מפותח. אוהבים אותו בגן הוא כותב ואפילו אחותי וגיסי מלמדים אותו קצת לכתוב ולעבוד על מחשב. אין לי מילים ילד מקסים רגיש, משרה אהבה וביטחון תמיד !! אז עכשיו כשאני יודעת בדיוק מה האחיין הזה עבר כמה ניתוחים בלב ובכבד ומכשירי הנשמה וחודשים היה בתוך אנקובטור. אני יודעת עכשיו שאחותי לא ישנה לילות ארוכים כי שחררו אותה הביתה ( ילדה אותם בניתוח קיסרי) והבן שלה היה עדין שוכב בבית חולים , לא שחררו אותו שלושה חודשים. את הילד שנפטר היא לא הספיקה לראות. סיפרו לה שהיה ניראה נורא כבר שנולד. עכשיו אני קצת בוכה קצת רועדת אני רגישה. כל כך כואב לי לדעת איך וכמה אחותי סבלה. וכאן אני רוצה לשלוח חיזוק וחיבוקים ואהבה ותמיכה לכל האמהות שלפעמים קשה תמיד אתן יותר מודאגות תמיד ריצות טיפולים פוחדות (כי הוא נולד קטן ותמיד זה ילחיץ) אני אומנם רק בת 25 ורווקה. וילדים וחתונה כל זה עדין מאוד רחוק ממני אבל אני יודעת מה אתן מרגישות עכשיו אני יודעת את אותם רגעים מלחיצים ומבהילים . הילדים לבטח מעריכים ויודעים הכל,בלי שתספרו להם בכלל חשבתם פעם כמה הילדים שלכם מודים לכם (גם אם הם תינוקות)על כל רגע שהייתם איתם שם? איך הם אוהבים וכמה הם אוהבים אותכן אמהות יקרות?? הם מודים על הלב שמשרת אותם עוד יום ועוד שנה. אני מאחלת לכולכם שהילדים שלכם תמיד בכם אהבה ורוגע אושר וחיוך אמת. ומי שלא מצליחה בטיפולים אל תתיאשי - עוד טיפול והכל יסתדר ידעת ? מחשבה בונה מציאות . כמה שאתן יקרות - רק עכשיו 5 שנים אחרי.. אני מבינה- מה זה הורים של פגים. אני מאוד מעריכה אותכם. אהבת ילדים היא הסרט שקושר את העולם .

קרן משם

New member
אכן התרגשותך ניכרת בכתיבתך אבל.....

גרמת לי לעצור ולחזור אחורה "בסרט של חיי"... אני אם לשלישיה שנולדו מוקדם מאוד במשקלים בין 840-900 גרם. הבנות שהו חודשיים בפגיה והבן 4 חודשים! גמני עברתי טיפולים, ניתוח קיסרי וכל מה שתיארת...החייאות לילד וחששות וכו´... אז תודה לך ששיתפת אותנו
אה...ועוד משהו קטן, בטח רצית לשלוח את ההודעה הנ"ל בפורום הורים לפגים, לא? התלבטתי ולאחר קריאה שניה של ההודעה היה נדמה לי ככה.... בכל מקרה הוא רלוונטי גם לפה כהורים שעברנו פה טיפולים, אנחנו מזדהים עם הדרך הקשה להשיגם-עם המשפט הנדוש אך האמיתי שכלום לא ברור מאליו בחיים!!!ולעולם לא ניקח את ילדינו ככאלה (אגב-גם את הבעל אסור לראות ככה
) תהני מאחיינך המתוק והכי חשוב שאחותך כבר הרבה אחריי...למרות שהכל חקוק בזכרוננו לנצח!

למעלה