אמהות לילדים עם cf-מוכנות לעזור לי?

אודליס

New member
אמהות לילדים עם cf-מוכנות לעזור לי?

שלום, אני אחות בקהילה וגם סטודנטית לתואר שני בסיעוד. אני עורכת מחקר על כאב נפשי באמהות לילדים עם מחלות כרוניות,וביניהן CF. דרך המחקר, אני מקווה לזהות מאפיינים ייחודיים לאמהות שלהן ילדים עם מחלות כרוניות ובכך לשפר את ההתייחסות הכוללת של הממסד הרפואי למשפחות. כמו כן, אשמח לכל הערה והארה שנראה לכן שחשוב שאני, כחוקרת או כעובדת מערכת הבריאות- אדע. אשמח אם תוכלנה למלא את השאלון הבא. מילוי השאלון אורך כ 20-30 דקות. ניתן לשלוח מייל ל [email protected] עם השאלון הממולא או עם כתובת אליה אשלח שאלון+ מעטפת החזר מבויילת. תודה ובריאות, אודליה סעד

sporTV

New member
השם שלך צלצל מוכר

זכור לי שכבר ביצעת הפנייה הנ"ל בפורום זה. האם זכית להיענות כלשהי בזמנו?
לתשומת לבכן (אמהות שמתכוונות לענות על השאלון): השאלון דורש פרטים מזהים - שם מלא ותעודת זהות. למשנה זהירות אזכיר כי לא תמיד בטוח להעביר פרטים אישיים לאדם שאינכם מכירים - בייחוד דרך האינטרנט. בהצלחה במחקר! מי ייתן והיחס וההבנה שיזכו להם החולים מצד הצוות המטפל יילך וישתפר!

אודליס

New member
תגובה אחת.

אני מקווה שתפנינה אמהות נוספות כשאנחנו "אחרי החגים". אגב, בהקדמה שבתוך הקובץ נרשם בברור שניתן למלא את השאלון באופן אנונימי.. בעיקר חשוב לי שההקדמה וההסכמה מדעת ייקראו. אשמח לפרסום חוזר (ללא התגובה הנוכחית כמובן.) תודה ושנה טובה, אודליה

שלום אודליה

אין ספק שהמנחות שלך , בייחוד פרופ' קרוליק, הן שם דבר בתחום הסיעוד והמחקר ואני מאמינה שיש לך מחקר מעניין וחשוב. במכתב הפנייה שלך אני רואה שערכת פניות באמצעות אחיות מרפאה. אולי של לאומית?! אני מציעה לבדוק כניסה למרפאות - לפחות מרפאות גדולות - של CF ברחבי הארץ (באתר של האיגוד תוכלי למצוא את כל השמות והפרטים). וכך יש סיכוי גדול יותר שתקבלי מענה. אשמח אפילו- לאחר שתסיימי את המחקר - לבחון אפשרות לארח אותך בכנס CF השנתי שבו תספרי את תוצאות המחקר. ברור שיהיה צורך של אישור של ועדת הלסינקי, אבל נראה לי שדרך הפורום תקבלי תשובות ספורות בעוד שבאמצעות המרפאות תוכלי לקבל תשובות רבות יותר והתרומה למחקרך תהיה רבה יותר . בהצלחה ריקי (ראש השרות הסוציאלי באיגוד CF)

למעלה