אמהות ל 3 ילדים

Ani11

New member
אמהות ל 3 ילדים

שלום לכולם, אנו זוג נשים שהבאנו למערכת 3 ילדים מקסימים אשר הם מתחילים לשאול שאלות לילדים יש אבות והילדים מבולבלים למה לא התחתנו עם האבות . אנו אומרים שהקמנו משפחה ביחד כי אנו אוהבות ודואגות לשניה. אך אנו מרגישות שזה לא מספק אותם. מה עושים על מנת להבהיר להם מי אנו באמת? כרגע הגדולה בת 10 ושני האחרים בכיתה א'. תודה

אין לכן ברירה...

תצטרכו להכיר עוד משפחות של לסביות... או יותר נכון - הילדים שלכן צריכים

ציבונה

New member
נכון.

אני מסכימה. ובכלל במפגשים האחרונים לא היינו. אז יללה הגיע הזמן להיפגש.

ובאותו עניין

קיבלתי הצעה מידיד הומוסקסואל להקים "תא משפחתי", כאשר אנחנו מתחלקים בהורות משותפת על הילדים, רק חיים בנפרד,כל אחת במערכת הזוגית שלו. כאשר הוא נענה בשלילה, והוסבר לו שהתא המשפחתי יוקם עם אשתי בלבד (חתמנו אהובתי ואני על חוזה לחיים משותפים. אני יכולה לקרוא לה אשתי?)הוא אמר (ואני מצטטת): "אני לא מבין את כל הלסביות האלה ששוללות את דמות האב מהילד"... מה יש לכם להגיד בנדון?

שמנתולה

New member
נראה לי

שזה מגיע מקנאה על ה"קלות" בה לסביות עושות ילדים (לעומת הקושי של הומואים). וגם קצת מהומופוביה (לסבופוביה?). לצערנו יש הומואים (ולסביות) שלוקים בהומופוביה עצמית.

פרח7

New member
הממממ...

אם את שואלת מה דעתי על הצורה בה הגיב... אני רואה את תגובתו כתוצר של אכזבתו. היה לו איזשהו חלום, יתכן שהוא אפילו שיחק עם הרעיון של המשפחה המסוימת הזו, פינטז על איך זה יהיה ... ואז אמרת לו "לא". "אני לא מבין את כל הלסביות האלה ששוללות את דמות האב מהילד"... נשמעת אמירה קצת קיצונית (שימוש במילים כמו: כל, האלה שוללות...) אבל אני שומעת בה תגובה של מצוקה. אולי אפילו ניסיון אחרון לשכנוע. אם את שואלת מה דעתנו על ילדים שגדלים ללא דמות אב, אז זו דעתי, הם גדלים בסדר. ובלבד שהמגדל שלהם הוא/היא חם, אוהב, קשוב, רגיש, גמיש... כל מה שאת מקווה שהורה יהיה ממילא.

פרח7

New member
אז למה לא התחתנתן?

לא בטוחה שהבנתי את השאלה של הילדים. האם הם שואלים על הטקס? אז התשובה יכולה להיות, שמתחתנים רק עם מי שיש לך אהבה זוגית איתו לך ולזוגתך אין את זה עם האבאות של הילדים. תשובה שניה, לא כולם רואים צורך להתחתן. מה היית עונה למבוגר שהיה שואל אותך?

a w1

New member
להתחתן

אין לנו צורך לחוות את הטכס הזה הוא לא מדבר אלינו העיקר מה שאנו מרגישות אחת לשנייה . שאלתי על הילדים הם רואים את כולם זוגות סטרטיים אנו מסבירות שיש כל מיני משפחות אבל קשה להם עדיין לעקל שאנו זוג לסביות והאבות שלהם הומואים.

כתבתן סליחה ישר קפצתי

מכירות את הספר "כל אחד והמשפחה שלו"? דרך זה אפשר להציג את הבחירות שעשיתן ,למה ככה ומדוע לא תתחתנו. ובהזדמנות זו,כי לי יש את קטינתי שבשותפות,האם היו מקרים בדרך שבהם צורת החיים שלכם באה לידי ביטוי ביחס הסביבה אל הילדים?(אמירות,תהיות,חוסר קבלה או אולי גינוי מצד חברת הילדים?)

a w1

New member
ילדים

לא אנו לא מכירות את הספר, אנו נעיין בו תודה. לגבי יחס הסביבה לא קבלנו שום דחייה אף על פי שאין אנו הולכות עם הדגל ביד ,עקב עבודתנו שאין אנו מעונינות להחשף. לעומת זאת בסביבת מגורנו בכלל לא קבלנו שום תגובות לשלילה להפך, א' זה מושך אנשים מבחוץ להציץ איך אנו מנהלות חיי שותפות , יש לנו הרבה חברים של זוגות סטריטים. ב' אנשים מספרים לנו שיש להם אח או אחות GAY . ג' אנו מאוד נעימות וילדנו מאוד נעימים וחברותיים . ד' חברי ילדנו לא מבינים את התא המשפחתי שלנו כי הילדים שלנו מציגים את עצמם כאחים וילדנו שונים מאוד ויזואלית והם לא מבינים איך יכול להיות שיש להם שתי אימהות .

ציבונה

New member
שלום לכן

עוד לא הגענו לגיל של השאלות האלה אבל נראה לי שפשוט אומרים את האמת. בחרנו לחיות יחד כי אנחנו אוהבות וזו דרך החיים שבחרנו. ויש כל מיניסוגי משפחות גם של זוג נשים עם ילדים ושל זוג גברים עם ילדים. ולכם יש שתי אימהות ושני אבות. וגם להסביר מה זה הומואים ומה זה לסביות. ולהגיד להם שההורים שלהם הם לסביות והוהמואים וזה סבבה לא פחות מהורים סטרייטים. ובכלל אולי כדאי להפגיש אותם עם ילדים להורות לסביות והומואים. יש פה מפגשים כאלה ולילדה שלנו זה עשה רק טוב. אז ברוכות הבאות.

למעלה