אמהמהמ מה יהיה? בואו נשחק במה אתם רוצים?
O oh-da New member 15/3/04 #2 יש לי משחק! אני רושם מילה, ומי שמגיב לי צריך לתת שיר שבו יש את המילה (עדיף כמה שורות...למשל "אהבה" - מי ינצח ת'אהבה, מי ינצח אותה?) והוא גם צריך לתת עוד מילה בשביל ההמשך! אז הנה מילה ראשונה - live
יש לי משחק! אני רושם מילה, ומי שמגיב לי צריך לתת שיר שבו יש את המילה (עדיף כמה שורות...למשל "אהבה" - מי ינצח ת'אהבה, מי ינצח אותה?) והוא גם צריך לתת עוד מילה בשביל ההמשך! אז הנה מילה ראשונה - live
E edlessme New member 16/3/04 #3 הראשון שעלה לי לראש... שחכתי את השם שלו... ואני לא מתצליח להיזכר בשום אחד אחר... אז... אמממ.. נו.. מה השם?? lou reed... מה השם של השיר!! אוףףףף!! ויתרתי...
הראשון שעלה לי לראש... שחכתי את השם שלו... ואני לא מתצליח להיזכר בשום אחד אחר... אז... אמממ.. נו.. מה השם?? lou reed... מה השם של השיר!! אוףףףף!! ויתרתי...
N nowhere woman New member 16/3/04 #4 ... Say live and let die Live and let die... (שיר של פול מקרטני, יש לו קאבר של גאנס נ' רוסס) מילה- Tomorrow
... Say live and let die Live and let die... (שיר של פול מקרטני, יש לו קאבר של גאנס נ' רוסס) מילה- Tomorrow
E edlessme New member 16/3/04 #5 will i die tommorow... או ליתר דיוק...i dont live today... של הנדריקס.. crash... מתחבר לי למעללי אתמול....
will i die tommorow... או ליתר דיוק...i dont live today... של הנדריקס.. crash... מתחבר לי למעללי אתמול....