אמוטיקון ברוכים הבאים
?

tali_le

New member
אמוטיקון ברוכים הבאים ../images/Emo142.gif?

כמו בכל פורום ראוי (הממ... 301... המממ...) אנחנו צריכים לקדם בברכה את חברי הפורום החדשים כולם מברכים וטוב ויפה אבל כמנהלת פורום עליי להעניק אמוטיקון ברוכים הבאים לכל חבר פורום חדש (עזבו למה, זה פשוט ככה ואני מטורפת ואל תסתבכו אותי) אז איזה אמוטיקון זה יהיה? אתם מוזמנים להציע הצעות מנומקות לבחירתו של אמוטיקון זה או אחר ושירן - עדיין מחכים להחלטה שלך על האמוטיקון לפינה החדשה כדי שזה לא יהיה אותו אמוטיקון

abarak88

New member
לאחר מאמצים רבים...

[מבעיות שיש לי במחשב . לא עליכם! זה הדבר הכי סיוט שבעולם] מצאתי את הסמיילי שאני חושב שהוא הכי מתאים! חחחחחחח ערב מצויין לכולם וסופ"ש מדהים..ותזכרו היום שעון קיץ. שעה אחת קדימה...

שישיץ

New member
כנראה בקו מתכוון לזה-../images/Emo140.gif

לא יודעת למה לא עבד לך בקיצור דרך.. ותתקן את הבעיה הזו כבר.. ואתה הולך לאהוב אותי (אפילו יותר
) כשאני אגלה לך איך אתה יכול להתליח לפתוח את מסריך.. אבל אני צריכה לבדוק קודם.. זה 99 אחוז יעבוד..(כמו ההופעה של פיטר) פרטים אח"כ

0mroosh

New member
אני יודע, אני יודע...../images/Emo9.gif

ברק, לך לשירן ותקרא ממנה את המסרים, ואז תתנתק ותתחבר שוב ואז תוכל להכנס לתיבת מסרים [אני כמעט בטוח]. לי זה הצליח לפחות, הרגשתי חשוב היו שם איזה 14 מסרים שלא הצלחתי לקרוא. יום שמש יפה לכולם.

שישיץ

New member
לא לא

לא צריך שהוא יגיע עד כאן.. חחח (כאילו הוא לא כל יום אצלי) יש איזה כתובת שאפשר להקיש ואז להכנס לתיבת מסרים..

שישיץ

New member
לפורום-../images/Emo168.gif לדעתי הכי מתאים

כי זה מוזיקה וזו רונה הגיטריסטית המדהימה.. ולפינה שלי האייקון הוא-
(כי התאהבתי באמוטיקון הזה!!)

0mroosh

New member
אמוטיקון זו מילה מצחיק!

בעצם מצחיקה, מילה עם שחלה.

abarak88

New member
חחחחחחחחחחחחח